קודם כל תקרא על DAW (digital audio workstations) ותבחר את זאת שהכי מתאימה לך, בתכלס כולם עושות את אותם הדברים פשוט בדרכים קצת אחרות, באמת לא משנה באיזה תבחר. אני אישית משתמש וממליץ על FL STUDIO, תוכנה מאוד נוחה בשבילי והיא כנראה הכי זולה מהאפשרויות המומלצות, יש לה FREE TRIAL שאתה יכול להשתמש בו לתמיד, פשוט בלי כמה אפשרויות שיש בגרסה המלאה, יש 4 גרסאות של אפאל, FRUITY שעולה 100$(בזבוז כסף), PRODUCER EDITION שעולה 200$ (מה שאני משתמש והכי ממליץ אם אתה עושה את זה כהובי), SIGNATURE EDITION וALL PLUGINS EDITION שאתה לא באמת צריך. אתה יכול להשוות את הגרסאות באתר של IMAGE LINE
בקיצור אם אתה מחליט לנסות את FL אז תוריד את הגירסה החינמית ותכנס ליוטיוב ותכתוב FL STUDIO 20 TUTORIAL ותתחיל לראות ולשחק עם התוכנה. אני הכי הייתי ממליץ על המדריכים למתחילים של IN THE MIX, הוא באמת מעלה תוכן בחינם ליוטיוב יותר טוב ממה שהיית מקבל בקורס קנוי
וזהו, תמשיך ללמוד ולהתנסות בתוכנה, כל פעם שאתה לא מבין משהו תחפש בגוגל או אתה יכול לשאול אותי בפרטי, אני אהיה שמח לעזור
אחרי כמה חודשים שאתה מרגיש שאתה אוהב את זה ומתחיל להיות מוגבל על ידי הגרסה החינמית הייתי ממליץ לקנות את הPRODUCER EDITION, כמובן תמיד יש את האופציה לפרוץ אבל לא הייתי ממליץ
אם אתה מחליט ללכת עם DAW אחר, אין לי ממש מה להמליץ כי אני לא יודע מה מומלץ