איך נפלו גיבורים 💔
תתעלמו בבקשה מהתרגום גוגל טרנסלייט המזעזע שלהם.
בשלב הזה כולם נפלו תפסיקו לפרסם כאילו אנחנו לא חיים ברייך הרביעי
BlueFrozen
ברייך הרביעי לא יהיו מוסלמים הלוואי היה רייך
אתה יותר בעידן פידל קסטרו / סטלין אבל עם צרכנות אייפון
אני ברגע שאני תופס את לנה :
NAPOLITANO הדיק הישראלי יחזיר אותה בתשובה.
Panda אזיליה בנקס מאשרת.
היא: אני מאחלת שלום בין כל העמים ישראל בידור:🤮🤮🤮🤮🤮
suzume זה סתם היה מכבסת מילים, היא די תפסה צד במשפט הראשון
בכל מקרה לא אכפת לי מכל הזמרונים האלה שיסתמו תפה ויכינו לי אלבומים נחמדים להעביר איתם תזמן.
suzume כן זה נראה תשובה שgpt רשם לא הבנתי מה אנשים מתרגשים
RUNAWAY_ גם נכון אבל זה לא כזה גרוע כמו שזה נראה לדעתי. אם היא הייתה נגדנו לגמרי היא לא הייתה חותמת על המכתב של גל גדות לשחרור החטופים בתחילת המלחמה (והיא חטפה על זה המון) היא רוצה שלום וכרגע בעולם הסבל של הפלסטינים הוא השיח היומי אז מצופה מכל אחד כמעט להביע דעה כזאת או אחרת אבל היא סבירה לפחות
מצחיק אבל איך הם תמיד אומרים ״בימים האחרונים למדתי את הקונפליקט״ כשפועל סתם אכלו פרופגנדה של bds
RUNAWAY_ "חקרתי" "Educate yourself" חחח פצצה לפנים לאנשים כאלה
suzume לא חושב זה ממש גרוע עצם זה שהיא מייחסת לזה כזה חשיבות ואומרת שהיא מתעסקת בזה מלא, דופקת חפירה צבועה וימרנית וכל מה שיש לה בראש זה לשחרר את פלסטין
והיא חושבת שהם סתם קורבנות של פשעי מלחמה
אבל בסדר כל הסלבס האלה סתם נרקיסיסטים וחסרי עמוד שדרה
RUNAWAY_ מה לעשות שכל העולם מושפע ממה שהם רואים במדיה ולא באמת חוקרים לעומק ותוסיף את הקהל שלה שהוא מורכב משמאלניות עם דאדי אישוז שכל היום בטוויטר, רוב זמרי האינדי כאלה היום וכמעט כל המוזיקאים החדשים בתעשייה. התקופה שהמוזיקה הייתה לכולם בלי עמדות ומחנות כנראה לא תחזור לעולם......
RUNAWAY_ נסתרות דרכי הלנה דל ריי מיסטיריו.
אוף מה אעשה עם זה עכשיו
suzume
מה שעשית עם זה בשנה האחרונה
NAPOLITANO יש לי רדיו בבית ושמתי את זה לפעמים בניקיות לשישי אמא שלי אומרת שיש לה קול מרגיע
תכלס היא תמיד הייתה ילדת פתרון שתי מדינות אבל מרגיז שאשכרה הכריחו אותה לדבר על פלסטין בפוסט על ילדים מתים מטקסס
NAPOLITANO מרוב הממים עליה חשבתי כבר באמת שהיא maga נפלתי לכל הפרופגנדה עליה בסוף סתם ליברלית רגילה.
RUNAWAY_
ילדת מרכז מצביעת לפיד אחי
NAPOLITANO היא עדיין עם המאכיל תנינים הזה? בטח פגשה אותו בחמת חדר