אתמול התחלתי לכתוב ברכבת ונמחק לי הכל
סתם ככה ספונטני בשביל הכיף
הפעמון!! שיר נפלא שבכל מצב ובכל יום, לא משנה מה עברתי, מכניס אותי לוייב טוב.
מדים איך הוא הפך כלי מרכזי מאוד בדיסקוגרפיה שלו לקונספט שיר מלא. all my diamonds speak to mEee 🗣️
מפתיע רצח כמה האלבום המפגר הזה דיבר אליי, הוא קסום לאללה ושיפר לי את השנה הזאת פלאים.
כל שיר פה אני אוהב, אז קשה לבחור, אבל בכל זאת,
לייק וויזי אולי השיר הכי טוב בסך הכולל, בנוי טוב, קלירלי קארטי לוקח את השיר הזה ברצינות, הסאמפל פה פשוט מופלא, אפשר להדביק אותו על כל סצנה מבובספוג ולהתחיל לרקוד במקלחת ללא בושה. הולסום.
עכשיו אני אלך לקיצון השני, ואבחר בשיר הכי בריינרוט-אוברסטימולציה באלבום. מצחיק לראות את התגובות של אנשים מגיבים לו בפעם הראשונה, ומגניב לראות איך הדעות עליו מתפלגות. אני נהנה ממנו - והמימז זהב.
לשיר השלישי אני בוחר משהו פופי, שלא יפחיד את ההוז ואף אולי יודבק בסטוריז המשעממים שלהן. שיר יפה מכל בחינה, קליל, משמח.
קשה לבחור מכל הסינגלים הנדירים האלה, אבל אני עדיין אובססיבי לוורס הקטלני של מאליס פה. הוא מטורף.
Never leavin' home without my piece like I'm Mahatma 📿
אין יותר מידי מה לומר על הבאנגר הזה
עושה לך חשק לרצ*ח את חבריך היקרים לעבודה
לא שמעתי את האלבום מספיק כדי להיות ודאי פה,
אבל זה ללא ספק השיר הכי אייקוני.
הסאמפל העברי נפלא, וגם של דד ובאסטה התאים רצח.
פארל סליד. קיץ שמח.
עוד לא מצאתי זמן לסיים את האלבום כמו שצריך, אבל זה שיר כ"כ טוב של הגואט, הוא צ'ילין על הביט כאילו זה לא עסק של אפחד. כל אחד יכול להעריך את הקליפ הזה לדעתי. הול אסס סקייטינג וייב.
בופ רציני ולא מדובר מספיק של אחד האמנים הכי מיוחדים בימינו
מתי אני קונה הארלי
אוח אין על הגואט
הפקה מטורפת, קיצית ומעצימה
און היז כריסטיאן שיט
אני כבר לא חוזר לזה אבל תודה לסקרילקס שנתן לנו מוזיקה לנהיגת לילה חווייתית כשזה יצא.
אלבום חמוד מאוד, במיוחד השיר הזה. תודה לאורח שהמליץ על זה פה בפורום.
יאללה מספיק