https://www.bbc.com/news/articles/cy4dpn85318o.amp
באמת איך לחצי מהסלבס יש תחרא הזה זה לא אמור להיות נדיר רצח?
בכל מקרה ירדו עליו שהוא גרוע בהופעות לאחרונה אז הוא אמר שזה בגלל המחלה
יש פה תגובות טובות שמסבירות הרבה
They get “chronic Lyme”, which isn’t real but can be a pretty lucrative scam to get rich people buying your supplements/IVs/“treatments”.
למחלת lyme אמיתית שזה איזה חרק שעקץ אותך בטבע במקומות מסוימים, פשוט לוקחים אנטיביוטיקה לכמה ימים וזה עובר
היא ממש נפוצה בקרב זמרים מפורסמים בשם ג'סטין
suzume יש כבר איזה 20 סלבס שאמרו שיש להם את זה
בטח יש איזה רופא אלטרנטיבי מוזר של המפורסמים שמאבחן את כולם בזה
ההופעות האחרונות שלו באמת מוזרות ובכללי הוא לא מה שהיה כבר כמה שנים. עדיף שישמר את הלגסי שלו ויוציא סינגלים/שתפים פעם ב במקום להמשיך להתלפלפ
suzume הוא יכול בכיף לצאת לפנסיה מוקדמת ולהתמקד בחיי המשפחה, אבל נראה לי שעדיין יש לו עניין בלהופיע כי זה מה שהוא רגיל לעשות כל החיים
וגם האגו שלו בטח מניע אותו להמשיך ולא להכנע להייטרים
RUNAWAY_ הוא יכול גם לעשות הופעות בווגאס כמו שאר הקולגות שלו ולהתמקד במשחק או קידום של אמנים צעירים חדשים. ואני מת עליו ועל המוזיקה שלו אבל הוא ממש מפוצץ באגו וזה פחות או יותר מה שדרדר את הקריירה שלו
suzume לא חושב שהוא שונה משאר הסלבס
פשוט כבר לא מגניב בתעשיה להיות גבר לבן אז הוא, רובין ת'יק, אדם לוין, ג'סטין ביבר, אמינם וכו שפעם היו בטופ של הטופ אכלו אותה
לכאלה כמו ניקי וקארדי נגיד יש פי אלף יותר אגו ונרקיסיזם ממנו
RUNAWAY_ לגמרי פעם גברים בתעשייה היו מדריפים להיטים ובאנגרים ועכשיו מה יש לנו
suzume האמת שירים חמודים
suzume ברונו לא קשור לשני הנשנשים מתחתיו
suzume APT אחלה שיר
RUNAWAY_ apt חמוד אני אוהב אותו ביוטיפול טינגס קשה לשמיעה בחלקים מסויימים אודינרי השיר הכי גרוע שיצא העשור הוא עושה לי להקיא הדבר הכי אשכנזי וגנרי שראיתי ושמעתי בחיי. יותר גרוע משון מנדס
יש יותר גברים לבנים שמצליחים היום במוזיקה ממה שחשבתי.
suzume כל דבר עדיף מאשר לשמוע את מייגן הסוסה מרפרפת על הכוס שלה בפעם ה900
RUNAWAY_ לפחות היא נראת טוב
איפה זה ואיפה זה
suzume לפחות כריס בראוון טוב גם היום אשר עדיין מופיע טוב עד היום גם אם השירים החדשים בדכ לא משהו טימברלייק גם ככה אף פעם לא היה זמר טוב, ההפקה סחבה אותו
RUNAWAY_ כן בלי פארל וטימבלנד לג'סטין הייתה קריירה כמו של שאר פליטי אן סניק
suzume גם בזה יש כאלה שכבר עקפו אותה.
suzume וטימבלנד בעצמו נפל
RUNAWAY_ ראיתי שהוא החתים אמנית AI💀 איך נפלו אגדות