Uliel_the_creator אפקט פלאסיבו אחי
באופן טכני ותאורטי זה לא הגיוני
קודם כל תגדיר מה זה פאנץ' או חום, כי בסופו של דבר זה פועל ככה, אתה מעלה שיר WAV, אם הוא 32 כנראה ימירו את זה ל24 אוטומטית, ועל הדרך ישימו LOW PASS בסביבות 18k שבקושי קשה לשמוע, והם ידחסו את הווליום כדי להגיע ל14- LUFS או הסדנרנט של כל שירות, הLOSELESS היחיד אומר שזה לא מקופרס, אנשי סאונד ומאסטרינג לוקח להם שנים להדביל בין 320kbps mp3 לwav, אז אתה אומר לי שיש הבדלים? ההבדל היחיד הוא זה איך העלו את השיר לסטרימינג ואם השירות עשה כל מיני PROCCESSING בעצמו בגלל שאמן לא עשה אותם (כמו להמיר מ32 ל24 ביט)
ובסופו של יום דולבי אטמוס נותן לך מרחב 3D בשמיעה, למה אתה צריך את זה במוזיקה כשיש לך סטריאו? MID וSIDE, זה מספיק
הדרך היחידה שאולי אלבומים יכולים להחמיא לדולבי אטמוס זה אלבומי אמביינט ותתי הז'אנר שלו כי זה אמור להביא לך תחושה אימרסיבית, תקן אותי אם אני טועה אבל מה שאתה שומע זה בעיקר CLUB ORIENTED, שעכשיו לעשות מיקסינג מתחכם לא יעשה טוב לשיר
ואתה רוצה טריק של טכנאי סאונד? קח את הקובץ של אפל, קח את הקובץ של ספוטפיי, שים את שניהם באבלטון, תהפוך אחד מהם את הפאזה, ואם אתה לא שומע כלום זה אומר שזה אותו דבר ואין הבדל קטן, אם אתה שומע קליקים קטנים או כל דבר אחר שהוא לא השיר עצמו זה בעצם ההפרש של שניהם ביחד (או ליתר דיוק, אתה שומע ספיציפית מה ההבדל), נקרא NULL TEST, מוזמן לנסות, רק חשוב שזה יהיה אותו שיר באותו אורך הכל אחד לאחד