אם אתם לא מבינים למה זה וורס השנה תשמעו שוב ושוב עד שהמוח שלכם יהנדל את זה.. @RUNAWAY_
שיר מדים אחי
הוורס שלו בshiny suit theory הרבה יותר טוב
kiasar123 הוא היה צעיר שם ב10 שנים..
השיר הכי טוב באלבום בפער
Sweatshirt3k זה APIDTA לפי דעתי רצחו שם את משחק הרגש.. אבל שיתאבדו אנטישמים
RUNAWAY_ ריל מדויק
RUNAWAY_ אני לא שומע ראפרים אנטישמים לא אכפת לי כמה מוכשרים הם (לא שכזה אהבתי את אלקטרוניקה לפני). אבל נגיד הפסקתי לשמוע את ויק מנסה ולופה. מה שכן ג'ייזי הביא פה את אחד הוורסים הכי טובים שלו (לדעתי) והביט קלאסיקה
SalamandeR ג'ייזי לא שותף לג'יי אלקטרוניקה בטמטום שלו אני מקווה נכון?
Dah-Shinin הוא לא אנטישמי עד כמה שידוע לי אם לזה התכוונת
Dah-Shinin הוא כן אחי לצערי הוא חרא כמוהו רק הוא פחות מבליט את זה
נשמע אחד לאחד כמו מאק הומי יענו בהגשה ובמילים ובפלואו
Nowhere2go כן ג'יי זי פאנבוי שלו זה ידוע היה מושפע ממנו קשות באלבום הזה
לא יודע אבל יש לך את האלבום הכי טוב אי פעם בפרופיל אז אני מאשר
Shaon חחח זה אלבום שאולי אם הייתי שומע אותו לראשונה היום הוא לא היה עושה רושם. אבל אהבתי אותו ממש ב2015 ובדרך כלל אלבומים שנורא נהניתי מהם פעם אני יכול להנות מהם גם היום (לא שאני חורש עליהם אבל כיף לשמוע פעם ב ולהזכר)
RUNAWAY_ חרא במה? גיי זי בין הראפרים הכי חכמים אי פעם אם לא ה
RUNAWAY_ כן היה לי תחושה כל מי שקשור איכשהו לניישן אוף איסלאם האלה נדפק לו המוח
Nights מה הקשר אחי לא הבנתי
ג'יי זי גם בדת של ג'יי אלקטרוניקה ככה שהוא חושב ששחורים עליונים ושונא יהודים
ויש הרבה סוגים של חוכמה
רק בגלל שמישהו חכם לא אומר שהוא צודק בכל דבר
RUNAWAY_ אהה חשבתי ש@Dah-Shinin דיבר על הטמטום של אלקטרוניקה בכללי
RUNAWAY_ רגע מה ג'ייזי גם אנטישמי? חלאס אתה תגמור לי את כל הראפרים בסוף אני אשאר עם אלכס מורדכייב
Dah-Shinin כן זאת כת עם דעות קיצוניות אי אפשר גם לתמוך בה וגם להיות נורמלי
Nights כן יעני בקטע של ניישן אוף איסלאם לא מכיר את שניהם יותר מידי את ג'יי אלקטרוניקה רק רואה ממה שאתם מביאים פה ולפי זה נראה שהוא מטומטם לא זוכר אפילו דוגמאות היה מספיק אשכולות על זה
RUNAWAY_ כע לפחות ממה שזה נראה אני לא אוהב להסיק משהו מלקרוא קצת בויקיפדיה ומפה בפורום אבל הם אומרים דברים שגם לפי האיסלאם הקלאסי אם הבנתי נכון זה כפירה וגם זה די נראה שהם שונאים בערך את כל העולם ואשתו כמו נאציזם שחור כזה(ביטוי די קיצוני אני יודע אבל ככה זה נראה מקווה שזה לא באמת ככה) מצד שני בתןר בן אדם מאמין אני יודע שזה לא חכמה כי אני גם ראיתי במשך שנים אנשים בפורום שלנו בכספ מסיקים דברים לא נכונים על יהדות כנראה מהיכרות לא מעמיקה אז גם אני לא אוהב להסיק מסקנות ככה