https://www.reddit.com/r/shoegaze/s/WWPc37iid8
תשובות מעניינות
@RapIsPac מה קרה להטמעה של לינקים מרדיט באתר
בדיוק התחלתי לשמוע slowdive לאחרונה, צריך לתת שמיעה מלאה לsouvlaki
YahliBrown הם עושים מוזיקה יפהפיה וחללית
עד האשכול הזה לא היה לי שמץ שהם מצליחים כיום בטיקטוק 💀 משער שזה בזכות שני האלבומי קאמבק שהיו יותר נגישים ונעימים לאוזן
YahliBrown צריך לתת שמיעה מלאה לsouvlaki
הכי טוב שלהם אגב קלאסיקה
RUNAWAY_ מי מהם אתה מעדיף בעצם?
YahliBrown הם שונים מאוד אבל כרגע אולי mbv בקצת כי אני מתגעגע לשמוע אותם והם חסומים, בטח אם זה היה הפוך אז הייתי אומר סלואודייב (שאני כבר חורש עליהם)
לאבלס אלבום אחד המדימים ששמעתי בחיי וגם האיפי you made me realise אחד היפים
אצלי זה לא הוגן כי soulvaki אחד האלבומים האהובים עליי אי פעם ולא יצא לי לשמוע את mbv לפני שחסמו את המוזיקה שלהם אבל לגבי השאלה ברדיט דווקא ראיתי שהם מאוד מוערכים ועדיין ממלאים הופעות אז כנראה בגלל שסלואודייב תופסים יותר את ילדי האינדי בטיקטוק וגם כמובן בגלל שהמוזיקה שלהם זמינה והם עוד פעילים מוזיקלית (או שהכוונה למה הם לא הצליחו כמוהם בפיק שלהם כי את זה אי אפשר באמת לדעת)
suzume כן הם אמרו שם מה שאמרת
מה שכן בשוגייז סאברדיט להפתעתי הם הרבה יותר אוהבים את mbv כי הם יותר רועשים ואקספרימנטליים
על סלואדייב יש מחלוקת, חלק מהם מדברים עליהם כאילו הם קולדפליי 💀
RUNAWAY_ אם כבר קולדפליי הישנים נשמעים כמו סלואודייב. ומכמה השירים ששמעתי של mbv באמת יש להם סאונד מעניין
ובזמנו כש souvlaki יצא הביקורות החמירו עם האלבום בגלל שהמבקרים כבר היו על הגל של הבריטפופ + סלואודייב הרגישו להם ״נשיים״ מדי
מטורף שכיום פיונה וסלואודייב בין האמנים הכי מוערכים בדור הצעיר ובזמנו המבקרים היו קשים איתם בגלל סיבות לא הוגנות (כלפי פיונה הם היו שובינסטים באופן מביך)
עברו את מבחן הזמן