משנה לשנה נאבד לי הכוח לעשות רשימה אבל נו שיהיה. סדר אקראי.
FKA Twigs - Eusexua
לא משנה מתי כל שנה שפקא טוויגס מפילה אלבום הוא כנראה ייכנס לרשימה שלי. לא משנה גם כמה עטיפות מוזרות היא תדפוק.
שירים אהובים: Room Of Fools, Eusexua, Perfect Stranger

Miguel - CAOS
אלבום שאולי טיפה התאכזבתי ממנו בשמיעה ראשונה וגדל עליי עם הזמן. אין על מיגל לא משנה באיזה שנה במיוחד בשנה שבה הוא מוציא אלבום.
שירים אהובים: RIP, The Killing, Nearsight [SID]

JID - God Does Like Ugly
אלבום פסיכי של ג'יד שלדעתי לא קיבל מספיק הערכה לפחות כאן.
שירים אהובים: Community, Wholeheartedly, Sk8

De La Soul - Cabin In The Sky
ללא ספק אחד האלבומים המפתיעים של השנה. מי חשב שהרכב שהתחיל לפני כמעט 40 שנה יכול להפיל אלבום כזה. אחד האלבומים הכיפיים של השנה ומאמין שאם היה יוצא בהתחלה ולא לקראת הסוף היה אחד המושמעים שלי.
שירים אהובים: A Quick 16 for Mama, Believe (In Him), Run It Back!!

Playboi Carti - Music
האלבום הכי מושמע שלי ב2025, לפחות ככה הספוטיפיי ראפד חושב. אלבום כל כך ארוך ועם שירים שהייתי לגמרי מוותר עליהם אבל כל כך הרבה באנגרים.
שירים אהובים: Good Credit, Radar, Backd00r

The Weeknd - Hurry Up Tomorrow
אמנם אלבום ארוך ואולי שלא לצורך אבל זה אחד האלבומים המושמעים שלי השנה והוא ליווה אותי בתקופה משמעותית שלי בשנה הזאת אז אי אפשר לוותר עליו.
שירים אהובים: Take Me Back To LA, Open Hearts, Timeless

Nas & DJ Premier - Light-Years
כמה טוב לחכות עם הרשימות עד שהשנה תיגמר לחלוטין, אחרת מפספסים קלאסיקות כאלה. נאס ופרמיר לא מאכזבים באלבום שלא יכל להיות סיכום יותר טוב ממנו לlegend has it.
שירים אהובים: GiT Ready, Writers, Nasty Esco Nasir

Mobb Deep - Infinite
אלבום חזק מאוד מהסדרה האהובה על כולנו השנה. הביטים של אלכמיסט והאבוק פסיכיים ואין כמעט פילרים.
שירים אהובים: Pour The Henny, Down for You, Clear Back Nights

Freddie Gibbs & The Alchemist - Alfredo 2
המשך מדהים לאלבום אחד האהובים עליי מ2020 וכנראה שגם התעלה עליו. אלכמיסט זיין עם הפקות מטורפות והצליח להתעלות על עצמו לדעתי. פרדי ראפר מטורף כרגיל. אין פילרים בכלל.
שירים אהובים: Gold Feet, Lemon Pepper Steppers, Ensalada

Clipse - Let God Short Em Out
לא לכלול את זה ברשימה הזו יהיה פשע. פושה ומאליס ראפרים מפחידים כל וורס פה פסיכי. גם כל פיצ'ר במקום.
שירים אהובים: So Be It, Chains & Whips, M.T.B.T.T.F

HM:
Tyler The Creator - Don't Tap the Glass
Little Simz - Lotus
Danny Brown - Stardust
Westside Gunn - Heels Have Eyes 2
Kali Uchis - Sincerely,
Mac Miller - Balloonerism
Tame Impala - Deadbeat
Drake & PND - Some Sexy Songs 4 U