טוב מאוד עד כה הסינגלים של האלבום הזה מאוד פיצלו תמעריצים והרבה לא אהבו, זה הסינגל הראשון מתוכו שראיתי שכולם עפים עליו
פיו וינסנט קאסל. לקחה ברצינות את הקטע של הfilm
יש לי אפס הייפ לאלבום לא יודע הסינגלים לא תפסו אותי ממש וגם בכללי קיבלנו ממנה בשנתיים האחרונות מספיק מוזיקה לעשור
suzume לא יודע אני אהבתי מגניב שהיא מתנסה ברוק
מרגיש לי שזה האלבום שהיא תמיד רצתה לעשות
suzume השיר הזה הכי פחות תפס אותי האמת עד כה מהאלבום, מוזר שאנשים הכי מתלהבים ממנו
שיר טוב אבל חיכיתי לאאוטרו מפוצץ וזה לא הגיע הייתה צריכה לשים ביט סוויצ'אפ ולהפוך את זה לשיר רועש ומטורף
RUNAWAY_ מוזר אני זוכר שבsucker היו כמה שירים רוקיסטים כאלו והיא אמרה שהיא לא אוהבת את האלבום הזה בכלל ושהוא לא היא. כנראה שינתה את דעתה
suzume רוק זה דבר מגוון עכשיו זה רוק אחר יותר ארטיסטי
RUNAWAY_ כן במחשבה שניה הרוק בסאקר היה טין רוק פופ כזה ופה היא עושה משהו יותר רציני. ושמעתי את השיר שוב והוא דווקא לא רע אז מחכה
Charli XCX is a massive, long-time fan of The Velvet Underground, famously calling their 1967 debut with Nico "the apex of fine art" and even naming her rescue dog after Nico.
RUNAWAY_
suzume הגואטית
suzume מתמה למה יש לה הייטרים איזה רנדומלי זה
אשכרה צ'רלי XCX איזה שם ששחכתי שיר טוב אהבתי
Chen איך שכחת היא בכל חור
RUNAWAY_ ריל
RickJames כי היא הייתה גזענית ונאצית ליטראלי
RickJames
לא אהבתי את השיר אבל אני גם לא מעריץ של צ׳ארלי אז דעתי לא רלוונטית אחלה וינסנט קאסל
נולדה בשנות השלושים בגרמניה מה אפשר לעשות..
RUNAWAY_ בא לי ויניל שלה איזה הכי שווה צ'לסי גירל marble index או desertshore
suzume סיפור חיים מטורף היה לה מתאים לביופיק.
אלן דלון מסתבר היה חתיכת חרא העיקר אני רואה אינסליות באינטרנט סוגדות לו בתור הגבר הכי שווה אי פעם
suzume desertshore הכי קלאסיקה
RUNAWAY_ לגמרי הכי טוב שלה. התלבטתי כי צ'לסי גירל פחות כבד לשמיעה ולmarble index יש מהדורה מורחבת עם עוד שיר בונוס