כותרת
אין לי שקל זה ממש באסה כי יש מלא דילים טובים רצח קניתי רק בתחילת החודש גרסה מלאה של פרוטי לופס
בא לי את ה-macbook air החדש ובאילת הוא 500 שקל יותר זול שוקל לנסוע לשם. מה אתם אומרים? אגב יש פה מישהו שגר שם?
RapIsPac אני מאיפה רצית לקנות?
Cash_Carti אשכרה? מ-KSP מת כבר אזל מהמלאי הדגם שרציתי אבל אני אצור איתך קשר כשיחזור נארגן משהו
KSG ורוד רציתי גם שיט למחשב ובגדים אבל נראה לא כזה באלי עכשיו
כנראה מזמין בגדים מאסוס ואולי עוד דברים מזדמנים קניתי גם בובה של פוקימון סתם לאסתטיקה אני אפילו לא ילד נינטנדו
בנתיים קניתי עכבר חדש ופד לעכבר כנראה שאזמין עוד דברים בהמשך
רוצה לקנות ps5 אבל מחכה למלאי שלו 😔
Newt כמה הוא אמור לעלות?
RapIsPac בעייתי ksp אני משוחד מאבא שלי לשכנע אותך לקנות מפטקום כי הוא עובד שם
https://www.petcom.co.il/
Cash_Carti אין בעיה אני יכול להזמין משם זה מה שאני רוצה: https://www.petcom.co.il/product/מחשב-נייד-אפל-13-macbook-air-apple-m1-256gb-mgn63hb-a-בצבע-space-grey/
תוכלו להעביר לי את זה לראשון איכשהו?
RapIsPac הם עושים משלוחים אבל אתה משלם מחיר רגיל ולא בלי מעמ ואולי גם מחייבים משלוח אז לא יודע כמה יוצא משתלם עבורך אם לא אוספים לך מפה ולפי האתר גם אין במלאי אז זה לא הכי משנה אבל בכל מקרה אני מציע לך את האופציה לקנות מהם בעתיד אולי יהיה מישהו שיוכל לאסוף לך וזה
קניתי את הגלקסי באדס+ וגם תכננתי לקנות פטיפון מסויים אבל כבר לא אפשרי
Nights כמה עלה?
Cash_Carti אני יכול להעביר לך כסף תקנה לי ושלח רגיל בדואר
בגדים מכמה בראנדים אינדי חמודים שאני אוהב, אולי השלמת קנייה מאסוס ותקליט או שניים
TheStinger איזה ברנדים?
Watswrong Pleasurs Profound Braindead SCRT amongothersnyc אני יודע שיש גם הנחות בג'ינגי אז אבדוק אם יש דברים מגניבים של ואנס, סטוסי או HUF
TheStinger וואי בדיוק באתי להזמין היום crewneck יפה של pleasures אבל לא היה הנחה באתר שלהם ובשאר האתרים שמכרו אותו אז לא קניתי
אבדוק אם יש משהו נחמד אצל שאר החברות שאמרת
Watswrong בריין דד ופרופאונד ממש מושפעים מפלז'רס והן בערך באותו גודל מבחינת הכרה אז תבדוק אותם בעיקר אם אתה אוהב את הסגנון של פלז'רס
RapIsPac לא הייתי סומך על הדואר אם אתה רוצה לקבל מחשב תקין
RapIsPac כן אבל זה סיפור בשבילי לשלוח בשבילך דואר. בלי להעליב קצת אובר השקעה בשבילי גם לקנות וגם ללכת לדואר וזה להתייבש שם
lior358 שמע זה 500 שקל יותר זול אני שוקל ברצינות לקחת את הסיכון