שומע הרבה אנשים שגם כאשר יהיה חיסון הם לא יתחסנו כי הוא לכאורה יוצא מהר ולא ברור מהן תופעות הלוואי. האמת שהופתעתי כי חשבתי שרק באמריקה אנשים מפקפקים במדע אבל מסתבר שגם בארץ לא חסר מה איתכם? תתחסנו? כן/לא למה?
סקר אנונימי
לא נראה לי שתהיה לי ברירה עם צהל
NODER ברור שיש הם לא יכריחו
כן אבל לא חושב שמיד כשיהיה אפשר בסופו של דבר החשש מהחיסון הספציפי הזה בשלב זה מובן והגיוני. לא יכלו באמת לבדוק השפעות ארוכות טווח כי הוא לא עבר הליך רגיל. האם הוא בסדר? סביר להניח, אבל אשמח לחכות עוד קצת.
וואלה אין לי דעה בנושא כרגע
אני בפריים של החיים שלי, לא רואה סיבה
BlueFrozen אחי המים היחידים ששתית ב5 שנים האחרונות זה מה שיש בתוך פחית XL אתה בדוק הולך למות
BlueFrozen כדי שתמשיך להיות בפריים במקום לבזבז איזה שבועיים על להיות חולה בקורונה
אני מדבר עם רופאים ושואל כל אחד אחד מהם אם היו נותנים חיסון לילדים שלהם.בנתיים רק רופאה אחת אמרה שהיא לקחה את החיסון בעצמה ב 2009 אבל שהמשפחה שלה סירבה לזה. מה שכן ברור לי זה שאני לא הולך להיות הראשון בתור
NiggorColgate מה הקשר 2009 לחיסון של קורונה
בבריטניה התחילו היום לחלק את החיסונים של פייזר נראה מה יהיה שם
אין סיכוי לא נותן להם להרדים לי את המח
דאמנ ג'ו רוגאן אומר שהוא בעד חיסונים אבל אומר שהחיסון החדש טראש לגמריי
Ramon_Malone
נכון אתה צודק, החיסון החדש הגיע יותר מהר מיזה של 2009 וממה שקראתי זה לא יהיה פעיל 100%,יש לזה תופעות לוואי.אני לא נגד חיסונים אבל אני לא הראשון שהולך לעמוד בתור לזה.
Nowhere2go גם אני ככה זל
Nowhere2go לך לך תזריק חיסון חדש לגוף, נראה אם יהיה לו אפקט לטווח ארוך
לא זה רעל זה חיסון עם מתכות רעילות זה מפיל את המערכת החיסונית זה כספית ועוד רעל ששובר את הגוף לאט אצלנו אף אחד לא מתחסן ולא מחסן גם את התינוקות שלו אפילו אח של לבר נולדה לו ילדה לפני חודש היא לא לקחה אפידורל אין אמון במערכת
SniperGangZoe696 יש את הדברים האלה גם במים
Nowhere2go כן אבל לא באותו ריכוז לא מזריקים מים למערכת החיסונית בדרך כלל ומים גם הבונים החופשיים שותים
כן
RUNAWAY_ הייתי חולה קורונה 3 ימים הסגר הראשון וזה כולה שפעת
BlueFrozen מה הקשר יא לא בריא
BlueFrozen כנל. נדבקתי עוד כשהייתי במילאנו. עבר לי לבד
BlueFrozen RapIsPac זה לא אומר שכל פעם זה יהיה ככה או שלכולם יש תמזל הזה ראיתם מה קרה לג'רמיי..