אני רואה תגובות לכאן ולכאן. תהיתי האם זה שווה תכסף או שזה סתם בזבוז זמן מי שרוצה שירגיש חופשי להגיב כאורח (דרך incognito)
RapIsPac תלוי בן אדם אני מאמין שחבר טוב זה כמו פסיכולוג אבל יש אנשים ששאין להם אחד כזה
תלוי בבן אדם תלוי בגיל תלוי בפסיכולוג..
לא חד משמעי, תלוי אם הפסיכולוג מתאים לך בעיקר, יכול להיות שתצטרך לעבור כמה עד שתמצא מישהו שאתה מרגיש איתו בנוח ויוכל לעזור לך
לפי דעתי ממש לא מזיק לנסות אם מרגישים לפעמים צורך
הכל בראש
Omri הכל פסיכולוגי
לצאת לבחוץ עם הויברציה של לרצות עזרה ופתרון לקשיים ולמצוא בן אדם שאפשר לבטאות את זה דרכו תמיד יעזור
Nowhere2go לצאת עם הויברציה בחוץ שנכשלת בחיים ואתה צריך להפיל את הבעיות שלך על בן אדם זר
BlueFrozen גם יעזור לפחות אתה עושה משהו
אתם יודעים כבר מה הפיתרון שלי לזה
לא עוזר
זה כן עוזר לפרוק אבל לא לפתור תבעיות, עם הבעיות היחידי שיכול לפתור אותם זה הבן אדם עצמו
Shaon
Shaon ריל יש את מלב אל לב.
ולפרוק אפשר גם בחינם אפילו לראנדומליים באינטרנט בלי לשלם כסף וזה אותו אפקט הייתי אומר, ועוד באינטרנט אתה אנונימי
Shaon לדעתי יש הבדל בין אחד שלמד איך אנשים עובדים לבין אנשים רנדומלים באינטרנט
Shaon לאדע "לפרוק" באינטרנט לא באמת עוזר כי אין בנאדם מולך. זאת תקשורת מאוד מוגבלת
kdot זה בדיוק הטעות להתייחס אליהם כ"אחד שלמד" העולם המערבי והאקדמיה גרמו לאנשים לקחת יותר מידי ברצינות "אנשי מקצוע" במקום לחשוב לבד ולנסות לבד בדיוק הפוך מהיצירתיות וחשיבה עצמאית שהדברים האלה אמורים לקדם ובשמם הם עובדים ומנגחים את הדת
בזבוז זמן ועושק של אנשים..לא יודע איך הפסיכולוגים לא מתביישים בעצמם
LOL_NEM אז לדעתך התואר שלהם וכל השנים שהם למדו לא באמת אומר שהם מעל אחד שלא למד בנושא הזה? כלומר הם לא יוכלו לעזור לבן אדם יותר ממישהו שלא למד?
הדבר היחיד שאני בעד והשם תורמים בו זה להביא את ההגדרה לבן אדם שלא יודע מה יש לו ושלא יודע שיש לאחרים כמו הרבה שלא יודעים שיש להם פטסד אז הפסיכולוג עוזר להגדיר חוץ מזה לא תורמים בכלום
kdot
מה הם עושים מקשיבים יותר טוב?
kdot הבנתי שמה שהם עושים זה לשאול שאלות טובות ועוזרים להעלות דברים על פני השטח שהתעלמת מהם תקנו אותי אם אני טועה
kdot רק באבחנות, זה כן עוזר זל הקטע המטורף שבדיוק איך שהגבתי את כל זה מישו מהצבא אמר לי שהוא הולך ללמוד םסיכולוגיה והתחלנו דיון בדיוק על השאלות פה שכנעת אותי קצת אבל לא לגמרי
Shaon אז אני שואל .. אתה חושב שאדם ממוצע שלא למד איך אנשים עובדים יעשה עבודה טובה יותר או שבכלל אין הבדל זה יכול להיות תלוי בסיטואציה שלך ובבעיות שלך ובמי שאתה בכללי