אם יש משהו אחד טוב להגיד אל קאדי זה שכל אלבום שלו שונה לחלוטין מהאחר, באו דרגו אותם...
מאדמ 1 מאדמ 2 קסג פפדס האחרון זה כל מה ששמעתי שלו
Arad18 פפדס מקום שני
אוהב את כולם ממש וכמו שאמרת כל אחד שונה ומיוחד MOTM PP&DS MOTM2 WZRD INDICUD SATTELITE FLIGHT SB2H
anonymous1 שכחת motm3
MOTM3 PPDS MOTM MOTM2 INDICUD SATTELITE FLIGHT SB2H
אולי תחשבו שאני ממהר אבל אני באמת לא חושב שהישנים יותר טובים מהחדש
אינדיקאד פספוס רציני שלו יכל להיות אלבום קלאסיקה אם הוא היה מסתיים בשיר התשיעי
Pretty_Flacko יופי החזרת לי את ההייפ ריל קוויק כולם הורידו לי עדיין לא שמעתי אתה גואט
Pretty_Flacko לאדע לגבי זה צ'יף.... אני אצטרך הסבר
Pretty_Flacko מוקדם מידי
God פשוט מאוד ב1 ו2 יש סקיפים פה אין
KSG מאדמ 2 מאדמ 1 AKNC פפדס אינדיקאד סאטלייט ספידין בוליט
לא שמעתי מספיק ממאדמ 3 בשביל להכניס אבל בינתיים זה נראה כמו משהו שיהיה באיזור של פפדס
Amit KSG מאדמ 1/מאדמ 2 זה תמיד משתנה לי AKNC מאדמ 3 פפדס אינדיקאד סאטלייט ספידין בוליט
Pretty_Flacko מה סקיפ ב 1 ו 2?
God ב1: האינטרו, Hyyerr, Simple as וב2: We aite (אני מבין שזה אינטרלוד אבל זה לא מוסיף) Wild’n Cuz I’m Young All along
Pretty_Flacko hyyerr וייב רצח על מה אתה מדבר
Pretty_Flacko דאמ אתה ישן אחושרמוטה על Simple As ו Hyyerr (גם האינטרו גואט) ווילדינ היחידי שאני מסכים לגביו שהוא סקיפ, אבל ב 3 יש יותר סקיפים מבחינתי כרגע:
Another Day Damaged Heaven On Earth Show Out The Pale Moonlight
שירים משעממים תחת
Pretty_Flacko חולה נפש In my dreams בטופ של האלבום, כל פעם שאני שומע אותו אני מרגיש אותו וחווה אורגזמה
kiasar123 לא בשבילי
God עניין של טעם אני דווקא אהבתי את הכיוון שהוא הלך אליו קצת מפתיע שלא אהבת את The Pale Moonlight, מזכיר את קאדי הישן מאוד
יש פה איזה חולה נפש שהפייבוריט שלו זה SB2H?
admin אני
לא שמעתי חוץ מטרילוגית איש על הירח אז אני אדרג אותם: Man on the moon Man on the moon 2 Man on the moon 3 אבל 1 ו2 כמעט באותו רמה כל אחד נהדר באופן שלו
אני פשוט יותר מתחבר להפקה והאנרגייה של קאדי בראשון אני מרגיש שהוא יותר מדבר אליי תכלס אבל מבחינת איכות שניהם באותה רמה
PPDS האהוב עלי ואחר כך MOTM2