פזמונים זה הדבר האהוב עלי במוזיקה, ללא ספק שתפו פזמונים מדהימים, טופ 10 של פזמונים וחוויות אישיות וסיפורים על פזמונים, כי זה מה שהופך אותם לכאלה טובים
10-אאוטקאסט-Elevators Me & You זה רק משתבח עם השנים 9-הסרט הכי טוב אי פעם-watch up danger-זה כל כך טוב 8-הייל מארי-השירה של טופאק היא פי מאתיים יותר גנסטה מהצרחות של 69 7-ג'יזס וואק-אני לא חושב שיש הרבה מוזיקה שהיא אונברסלית טובה, אבל זה... 6-קנדריק-the blacker the berry-יש סיכוי שאני באמת ילד נצ'י... 5-פושה טי-Santeria יותר מפחיד מכל סרט אימה 4-אמינם-forgot about dre-נכנס חזק יותר מהרכב של דודה שלי בכלב שלי 3-LV- Gangsta's Paradise-אני צריך להסביר? 2-קיד קאדי-reborn הדרך בה קאדי נכנס כל פעם והמוזיקה ברקע משתדרגת, חויה 1-פושה טי-hard piano אחד הזכרונות הכי חזקים שלי זה פשוט אני יושב בתחנת רכבת ושמוע בפעם הראשונה את הפזמון
Grrrat-gat (I can still feel the love) Gat-gat, gat, ga-ga-ga-ga-gat Grrrat, gat-gat-gat (I can still feel the love) Gat-gat-gat-gat-gat-gat-gat, grrrat Gat-gat-gat-gat (Feel the love) Ga-ga-gat, ga-gat, ga-gat, ga-gat-gat, grrrat-gat
Mike אחי פשוט תביא לייקים לעצמך מה אתה צריך את העבד הזה
הפזמון האהוב עליי בכל הזמנים הוא של ג'ייזי בno hook. הוא רצח את זה.
סוואגי פיגו סה! סוואגי פיגו סה! תמיד מכה חזק.
Solh לא מזהה
Solh טוב שילו
מותק מותק מותק למה תגידי לי למה כשאני איתך זה רק דרמה דרמה דרמה מותק מותק מותק למה תגידי לי למה כשאנחנו פה אז את שמה שמה שמה אני פה, איפה את, את שמה
זה מתוך השיר של מיכאל סוויסה "שמה" השיר טראפ הכי טוב שיצא בכל הזמנים בישראל וויב רצח
thelastman כל מי שנגד אתם ישנים
Until the end of time מרעיד לך תנשמה החרא הזה ובכללי כל הפזמונים של טופאק עצמו הוא גואט בזה וi got cha opin גם אני מאוד אוהב
בערך כל פזמון מMOTM גברת ג'קסון Flashing lights She Hate me now ULT
וCall Me Maybe של קרין רענני גפסנר כמובן
God מי זה שילו?
וגם
אגדי עוד מימי הGTA וגם כל פזמוני דה וויקנד