• שחורה
  • אלבומי ההיפ-הופ עם הכי הרבה שמיעות ב-2020

הרשימה:

1. Pop Smoke - Shoot for the Stars Aim for the Moon
  2. Juice WRLD - Legends Never Die
  3. Roddy Ricch - Please Excuse Me For Being Antisocial
  4. Lil Uzi Vert - Eternal Atake (Deluxe) - LUV vs. the World 2
  5. Juice WRLD - Goodbye & Good Riddance
  6. DaBaby - BLAME IT ON BABY
  7. Eminem - Music to Be Murdered By
  8. Travis Scott - ASTROWORLD
  9. XXXTentacion - ?
  10. Drake - Dark Lane Demo Tapes

כל כך עלוב

האלבום של רודי ריץ די טוב טבה

אני באמת לא מבין מה הקטע עם לשמוע אמנים מתים בגלל שהם מתו... זה לא יעזור להם...

• God

רמה 853

מדהים שיש חפיפה כמעט מוחלטת בין רשימת האלבומים המושמעים ביותר לרשימת האלבומים הגרועים ביותר

מביך

God בלי שום סיבה הגיונית טראש צובר פופולריות רבה

Kafri אסטרוורלד וגודביי אנד גוד רידנס

לא חושב שזאת אינדיקציה לאלבום טוב, ובכלל יש לא מעט אמנים ששיר אחד מהאלבום שלהם יתפוצץ ויצבור יותר האזנות מאלבומים שהרגה כאן שמים באלבומי השנה שלהם
                לצורך העניין, לרודי ריץ יש על The Box יותר ממיליארד השמעות בספוטיפיי, רובם מהשנה אני מאמין, השיר הכי מושמע באלפרדו לדוגמה הוא STRA עם כמעט 14 מיליון את השמעות. תעשו את החשבון שדה בוקס לא השיר היחיד באלבום הזה ותקבלו אלבום שהוא ״מושמע״
                עם פופ סמוק זה סיפור אחר כי כל השירים שלו באלבום ממש מושמעים איכשהו, אני אישית לא שמעתי בכלל את האלבום הזה :/

וגם יש עניין של אלבומים מאוד ארוכים פה, עוזי זה הדוגמה הכי טובה פה (אפילו שאני אוהב אותו), באלבום שלו עם כל הדלוקס והבונוסים יש לא פחות מ31 שירים, השמעה אחת של האלבום הזה שווה פי 2 או 3 מהשמעה של אלבום עם אורך נורמלי

נמאס לי כבר מאלבומים ארוכים עם 2 דק כל שיר ורק 2 וורסים ו20+ שירים
                    אני ככ אוהב אלבומים אלבומים של 7 - 10 שירים כל שיר 4 דק ויותר מ2 וורסים באמת שזה הרבה יותר כיף לשמוע

• God אהב/ה את זה.

Kafri יש סיבה הגיונית. האמנים מכוונים לLowest common denominator.
                    בינוניות כמעט תמיד תהיה יותר מוצלחת ממשהו טוב.

• Kafri אהב/ה את זה.
                    הצטרפ/י לדיון...