עם הייתם צריכים להשאיר רק את הורסים של קניה על הפקה שונה, או רק את ההפקה שלו רק עם פיצ'רים? או שזאת פשוט שאלה מטומטמת ומיותרת?
admin קנייה מפיק 10\10 וראפר 10\9
מפיק. real talk, הוורסים של קניה לא וואו.
RapIsPac אחד הראפרים הכי מיוחדים שיש הוא לא היה נהיה כוכב על אם הוא היה רק מפיק והיו לו הרבה וורסים בקריירה שהיו וואו
RapIsPac דמיין להגיד את זה כש no more parties in la ו jesus walks קיימים, וזה רק 2 מנין רבים
הביטים שלו חריפים מדי בשביל שאנשים יבחרו בוורסים
בוכה ללא ספק מפיק לא חושב שיש פה מישהו שיחשוב אחרת
ביטמייקר שגם עושה ראפ
HadarAshuach אל תגזים
admin תגובה של ג'רמאיה מקונקשן (באשכול קנייה או אמינם)
ועם טרוויס סקוט?
מדהים בשניהם לדעתי אבל הוא מפיק יותר טוב
חראשכול
קניה + קניה זה השילוב הכי טוב אבל כע ההפקות שלו לאחרים מהוב לפושה לקומון וכל אמן אחר מוציאות את המיטב מהאמנים שהוא עובד איתם
באמת חרא אשכול קניה הוא הגואט בהכל אפשר לנעול.
Pretty_Flacko זה
אשכול ממש גרוע בעיקר מבחינת כותרת
אני לא יכול להפריד את זה שקניה ראפר מזה שהוא מפיק. אבל אם תשאל אותי מה אני הייתי מעדיף, קניה אילם או קניה שלא יודע להפיק הייתי בוחר אילם
ראפר
leeyam בסדר אני מתכוון לכל השירים שלו, לא ל-2-3 מהם. יש לקניה יציאות טובות מדי פעם, לא אומר שלא, אבל באופן כללי הוא לא lyricist יוצא דופן. בתור מפיק לעומת זאת...
קשה כי קנייה לא היה ראפר בלי המפיק ולהפך הוא לא היה המפיק האגדי שהוא בלי להיות ראפר, הוא all in one package
RapIsPac זה לא נכון אחי זל רק ב-5 שירים הראשונים בקולג' דרופאאוט כבר היה יותר תוכן מרוב אלבומי ההיפ הופ אי פעם ועוד תוכן שבחיים לא היה בהיפ הופ לפני זה