אני זוכר שממש רציתי GTA 4 ואז שקניתי אותו ל360 ראיתי שיש לו DLC וממש התאכזבתי שאין לי וממש רציתי אותם TBOGT וTLAD. לכם יש גם משהו כזה?
עריכה: אה ואני גם זוכר שממש רציתי Vice City וsa
thelastman כנל על gta 4 ההורים שלי לא הרשו ובסוף הצלחתי להשיג דיסק למחשב אבל לא הצלחתי להתקין את המשחק כנראה המחשב לא עמד בדרישות מערכת
GTA ואמאשלי סירבה. לפחות למדתי איך להוריד ולפרוץ משחקים בחינם... GTA 4 כבר הורדתי לבד 🙂
תגדיר ילדות שיחקתי כל הילדות שלי על המחשב של האחים שלי 1.6 וGTASA לא חושב הייתי צריך יותר מזה
kdot יואו GTA SA שיחקתי בזה לפני שנים , איזה נוסטלגיה .
natanm8 חחחחחח הייתי מתחנן לאח שלי שיתן לי לשחק הוא היה שם לי את הקוד של הנשקים שלא יגמר תחמושת ושאני לא אמות הייתי מבזבז ככה שעות אחי
קומפי
בגיל 6 אבא שלי שם לי gta sa וbully וcod mw וכל הילדות שלי על המשחקים האלה
אני זוכר שחבר שלי הוריד פריצה של מינקראפט ושיחקנו מלא בשרתים פרוצים בsky wars וכאלה
Matan וואי אני זוכר שהיינו צריכים להוריד אמאצי איזו תוכנה מזעזעת
thelastman והיינו מדברים בסקייפ כמו הומלסים
כשהייתי קטן שיקתי COD 4 ו3 פרוץ ברוסית על המחשב של סבתא שלי כי לא היה לי אז מחשב והייתי מאושר ולא הייתי צריך כלום חוץ מזה
Red alert 2 בני דודים שלי שמו לי את זה על המחשב כשהייתי ממש קטן ואז המחשב נהרס וזה נמחק לי לקח לי שנים למצוא את זה עוד פעם(היה קצת קשה להוריד בתקופה הזאת היה קאזה ואימיול חח לוקח חודשים להוריד משהו) גם age of empires 2 ממש רציתי וזה היה ממש יקר ולא הצלחתי להוריד ובטח היה מלא משחקים אנלא זוכר היה לי מחשב פנטיום 2 266 מגה הרץ 4 ג'יגה כונן קשיח עד 2006 זה בקושי מריץ ריימן 2 אז תמיד היה מלא שרציתי ולא עבדו לי
Dah-Shinin קרא לי אותו דבר רק עם jazz jackrabbit איזה נוסטלגיה
Star Citizen רגעמה
CS GO אבל בגיל 11 כבר קניתי מחשב וקניתי סיאס רוקט ליג ומיינקראפט ואוברוואץ קיצר היה לי את רוב המשחקים שרציתי (אני לא ילד שמנת גם את המחשב וגם את רוב המשחקים קניתי מכסף שלי חסכתי כסף)
NBAmiller איך קנית מחשב בגיל 11 מכסף שלך?
ronen חסכתי איזה ארבע שנים
ronen אני עדיין עם אותו מחשב
הנסיך הפרסי 2008 כלכך רציתי אותו כי הייתי חייב המשך למשחקים הקלאסיקה של 2003/4 והמחשב שלי לא יכל להריץ אותו בזמנו בסוף מסתבר שהמשחק היה חרא אז לא הפסדתי הרבה
זיקית מחוספסת מת בין המשחקים הראשונים ששיחקתי משחק סבבה אבל לא סיימתי אותו
RapIsPac אם אתה מתכוון ל2008 אני בכלל לא אהבתי המשחקים הישנים יותר אבל ממש טובים לא הייתי יכול להפסיק לשחק אותם לפחות איזה חמש פעמיים שיחקתי בכל משחק ולא השתעממתי