10. Yung Lean – Starz
כנראה האלבום האהוב עליי של יאנג לין, ניתן לראות התפתחות שלו מבחינה מוזיקלית סוג של גרסא יותר בוגרת ואישית שלו
Boylife in EU זה כנראה השיר הכי מיוחד שהוא הוציא עד היום ואחד השירים האהובים עליי מהשנה
9. Playboi Carti - Whole Lotta Red
התלבטתי אם להכניס את האלבום או לא כי הוא יצא לפני פחות משבוע אבל הרשימה בכל זאת לא מדורגת באופן מושלם וגם די גיבשתי עליו דעה.
האלבום הזה הוא הוכחה שקארטי עושה מה שבא לו וממשיך להתפתח כטראפר ולא נופל לנוסחאות, קארטי פשוט כוכב פאנק באלבום וזה מושלם.
8. Bladee – 333
הסיפור שלי עם בליידי השנה הוא כנראה הכי מיוחד שקרה לי עם אמן כלשהו, תחילת השנה שמעתי אלבום שלו והייתי בדעה שזה האלבום הכי גרוע ששמעתי. ואיכשהו נתתי לו עוד צ'אנסים והיום הוא מקום שני אצלי בלאסט.
האלבום הזה שיצא השנה אחרי EXETER ממשיך את הכיוון של בליידי לכיוון האמביינט פופ והייפרפופ וזה פשוט גן עדן
100s זה באנגר שאני מת עליו בעיקר כי בליידי נותן מעצמו כמעט כלום אבל ההפקה גרנדיוזית וזה משתלב באופן מדהים
7. clipping. - Visions of Bodies Being Burned
פשוט סרט אימה בתור אלבום
6. Poppy - I Disagree
מי שמכיר את פופי מהיוטיוב יודע כמה כל דבר שקשור אליה הוא הזוי. אבל אלבום מטאל פופ ממנה זאת רמה חדשה.
5. Charli XCX - How I'm Feeling Now
קווין
4. The Strokes - The New Abnormal
האלבום הראשון ששמעתי שלהם והוא פשוט כבש אותי משמיעה ראשונה, כל האלבום קליט ומהנה.
3. HMLTD - West of Eden
שילוב מושלם של ארט פופ, גלאם רוק ופוסט פאנק. האלבום הזה הוא כנראה מחליף לפאזת פאניק אט דה דיסקו שלמזלי לא הייתה לי
2. Rina Sawayama – Sawayama
אלבום פופ מושלם מתחילתו ועד סופו. הפקות משוגעות ורינה פשוט רוצחת בו
אם מישהו מחפש ערך מוסף, המילים של האלבום מכסים נושאים חשובים כמו קפיטליזם, משפחה וכו' אבל השירים כל כך קליטים שאני פשוט מתעלם מזה
1. Against All Logic - 2017 - 2019
אין לי איך לתאר את האלבום הזה חוץ משלמות
סופר ממליץ על כל האלבום ובעיקר על השיר הזה