ברמה האישית
בגדול לא רעה אבל משעממת יחסית בקטע של המוזיקה מטורפת שמעתי כמויות מסחריות השנה של מוזיקה ונפתחתי למלא אמנים חדשים
לא הייתה השנה הכי טובה שלי מכמה סיבות אבל בסך הכל היא לא הייתה גרועה כמו שהיא הייתה להרבה אנשים. רק חבל שאני עברתי לבית ספר חדש בזמן הקורונה והתחלנו את השנה עם לימודים מרחוק וכבר עברה כמעט חצי שנת לימודים ואין לי חבר אחד שם.. ובכללי כל החברים שלי הלכו לבתי ספר שונים ואנחנו כבר לא מדברים כמעט בכלל, אבל יש את הגריד 🙂 אבל מצד שני היה לי הרבה זמן ללמוד ולהשתפר במוזיקה וגם מבחינת שמיעה הטעם שלי השתפר ממש
ronen באסה לך לעבור בית ספר בתקופה הזאת נשמע לי לא פשוט אתה עכשיו כיתה ח או ט ? תכלס מה שחשוב זה הכיתות בכיתה י - יב שם כל החברות נוצרות ובכיתה ט/י הכרתי את רוב החברים הטובים שלי היום תכלס אתה עדיין צעיר אז יש לך זמן להכיר אנשים חדשים רק תנסה לנצל אותו שיהיה בית ספר אחרת אתה יכול להתחרט על זה בהצלחה תותח מקווה שהשנה הבאה תהיה יותר טובה לכולנו
Erancohen אני ט כמובן אני אנסה להתחבר כשנחזור ללמוד מקרוב, פשוט יהיה מוזר אחרי חצי שנה לנסות להיות חברים היינו כמה פעמים בבית ספר אבל רוב היום פשוט ישבתי בשקט וזה ממש לא אני, אבל בכיתה שלי יש ליטרלי רק 3 ילדים שאני חושב שאני יכול להיות חבר שלהם, כל השאר ערסים רצח. והם דיברו ביניהם בהפסקות וזה ולא רציתי להתפרץ ולצאת מעצבן, אין לי מושג איך לגשת אליהם.. תודה אחי
ronen שמע בכיתה י מערבבים כיתות לדעתי זאת ההזדמנות הכי טובה שלך להתחבר תכלס מבין אותך שזה לא פשוט אבל אתה יכול בקטנה מידי פעם לדבר איתם לא צריך להתפרץ לשיחות שלהם אבל כן אפשר מידי פעם לזרוק מילה אם לא הולך לא נורא שנה הבאה כיתות חדשות
משעממת מכל בחינה
בשבילי זו הייתה שנה טובה בסך הכל, התחלתי לעבוד על עסק משלי, עשיתי התקדמות טובה בכל מה שנוגע לקריירה וכל זה. מרגיש שהתפתחתי. אומנם הקורונה טיפה זיינה אותי ולא הצלחתי לעשות הרבה דברים שרציתי (כמו לטוס לחו"ל) אבל זה משהו שאוכל לעשות בשנה הבאה ✈️
בשנה הזאת סיימתי מעל 10 ספרים, עליתי ל 215 lbs, גמרתי עם הירוק שהייתי מכור אליו במשך 7 שנים וכל יום כמעט עישנתי, התקדמתי בעסק שלי, גיליתי פטריות , הוצאתי איפי שלם , התיידדתי עם כמה אנשים עם כוח, יש לי עכשיו בגריד פינה משלי
והכי חשוב, חזרתי בתשובה
NiggorColgate מטורף מה התוכנית ל-2021?
NiggorColgate או שיט מה הגובה שלך שהגעת למשקל הזה אם עלית מסת שריר
NiggorColgate חזרת בתשובה רשמית או פשוט התחלת להאמין?
RapIsPac
לא יודע אם אתה זוכר אבל אמרתי פעם בגריד שהייתה לי מטרה לסיים ספר אחד בשבוע ולא הייתי קרוב לזה זל אז במקום לגמור ספר אחד בחודש בערך, אני רוצה עכשיו לנסות ספר אחד בשבועיים
Erancohen
לפניי איזה שנתיים שלוש בדקתי הייתי 11'5 והמוח שלי רוצה להאמין שאני 6 אבל האמת היא שאין לי מושג לא בדקתי מזמן
וכן עליתי מסה, היה גריינד מטורף מי 195 ל 215
NiggorColgate ריספקט זאת עלייה מרשימה ביותר אני מנסה עכשיו לעלות קצת מסה אבל בקטנה כי אני לא רוצה שזה יפגע לי בכושר ריצה עשית תפריט ?
ronen
אני עוקב אחריי השבע מצוות של נח כי אני לא יכול להגר לישראל עכשיו ולהיות יהודי
אני קורא את התנך ועושה תפילות בסיסיות. עכשיו נכנסתי לתפילות של דוויד המלך
התפתחות עצמית ושיפור עצמי בכללי בשנה הזאת, אם לא היה קורונה כנראה לא היה לי זמן לעשות את זה..
DrJuice איזה סוג של התפתחות עצמית?
לא אני פשוט אוכל זל. אני מאבד מסה יותר מדי מהר ככה שאני אוכל דברים בסיסיים אבל דברים שדי חוזרים על עצמם&אבקת חלבון.אני משתדל לא לגעת בפאסטפוד , בלי לחם,פסטה,תפוחי אדמה ומאכלים שמשמינים
תתמקד בלאמן את הרגליים שלך אם אתה רוצה לקחת טיפה מסה בשביל שזה לא ישפיע על הריצה,זה אפילו ישפר
NiggorColgate שלב הבא ברית מילה
NiggorColgate האמת שהרגליים שלי החלק הכי חזק אצלי יותר צריך לעלות פלג גוף עליון קצת בניתי תוכנית אני אכנס עכשיו לחודשיים כזה של אימונים בראבק
אם עברת כבר את גיל 21 או שאתה כבר גובה 6 ואתה לא חושב שצריך לגדול יותר מי זה, תתמקד בדדליפטים לרגליים ולגב שלך זה אחד התרגילים הכי חשובים גם בשביל העצמות שלך אם אתה לא רוצה שהגוף יתפרק בגיל 50+ ודאמבלים לחזה. אל תגעו בבנץ' לפחות לאיזה שנה+