till dawn - סיומת יפהפייה לטרילוג׳י, מצמררת
outside- שיר מחרמן, מפגין שם קול של מלאך, מתחבר גם לטרילוגיה כמו שצריך, האינסטרומנטל שם גם מדהים
gone- שיר אפל כזה ומתסובך, מתאים לאווירה המסוממת שיש בטרילוגיה ומכניס אותך למוד, החלק השני שלו נשמע ממש טוב גם לדעתי
xo/the host- אין מה להגיד אפילו שיר מדהים גם שבונה תאווירה, להגיד שזה פילר זה סתם לצאת אוטיסט, המנגינה של דה הוסט מהדברים הכי טובים שיצא לי לשמוע
lonley star- הרבה האמת אומרים את זה, אבל שוב לשמוע תשיר הזה לבד יהיה משעמם לדעתי, אבל שאתה שומע תשיר עם כל האלבום, השיר נשמע הרבה יותר טוב ומשפר תאלבום לדעתי, לא תמצא אותי שומע אותו סתם ככה לעומת הרבה שירים באלבום, אבל שאני שומע תאלבום אין סיכוי שאדלג עליו
the fall- שיר מטורף אתה שוב מפגין אוטיזם, אני לא מבין איך מישהו שקוראים לו טרילוגי יכול לשנוא על שיר כלכך טוב מטרילוגי
d.d- זה בכלל שיר של מייקל שאייבל מוסיף לו אלמנט אפל מה יש לשנוא פה, מתאים ממש לאלבום וגם מדהים לשמיעה לבד, אבל בלי שמיעה של האלבום סתם ככה אני כן רואה את עצמי שומע תשיר המקורי ולא של אייבל
acquainted - שיר טוב, לא וואו, אבל טוב, לא אדלג עליו בשמיעה של האלבום
earned it- להיט בכל העולם מסיבה הגיונית, שיר מדהים
dark times- טופ 5 באלבום באמת, הייתי סקפטי לגבי שילוב שלהם פעם ראשונה ששמעתי תאלבום, הייתי מופתע מכמה שהכימיה שלהם מדהימה, הכניסה של אייבל פה בוורס שלו תמיד עושה לי את זה
טרו קאלרס- מוסיף עוד טאץ׳ עדין לסטארבוי שיר כיף ומרגיע בו זמנית, יכול להבין בן אדם שלא יאהב אותו כי אולי לא כל אחד מתחבר לסגנון הזה
סיקס פיט אנדר- שיר מקפיץ שאני תמיד נהנה לשמוע, מההכי מושמעים אצלי מהאלבום, שיר סוליד, ששוב מתאים באופן מושלם לאלבום שבו הוא נמצא ובונה תאווירה, שזה מה שאני אוהב אצל אייבל
לונלי נייט- מי שלא רוקד בשיר הזה הוטיסט
אטנשן- ראה ערך טרו קאלארס
nothing without you- האמת שיר גם שלדעתי לא וואו, לא ישמע אותו בלי קשר לאלבום כנראה, אבל לא נכנס לדעתי להגדרה של פילר
all i know- מהטופ באלבום, פיוצר רצח פה והביא כניסה מטורפת ועוצמתית