לדעתכם האדם הלבן אשם ברוב הדברים הרעים בעולם שלנו? אם תחשבו על זה כל הכוכבים פופ האלה שדוחפים לנו, כל תעשיית הזנות והפורנו וכל החרא הזה זה האדם הלבן.
מה דעתכם?
HadarAshuach עבדות, כיבוש שהשאיר עשרות מדינות עולם שלישי מדממות, גזענות שיטתית והמצאת הנשק החם שהרג מיליונים, פצצות אטום. ואתה מאשים את האדם הלבן בג'סטין ביבר ופורנו?
HadarAshuach זנות תמיד הייתה אין שום קשר לאדם הלבן
לא, השחורים אשמים בהכל
אשכול גזעני לכל דבר
Shaon מחזק
כולם אשמים
לא כזה אכפת לי מי אשם
אלה תוצרים של קפיטליזם ובראש הקפיטליזם עומד האדם הלבן אבל על החלק הזה לא חשבתי עד הסוף עדיין
כל עוד ברשת צפים פוסטים ויראלים כאלה אני אגיד שהשנאה כלפי הגבר הלבן מוגזמת
RUNAWAY_ שבץ רציני
RUNAWAY_ אני באמת סקרן לשמוע מה הלוגיקה מאחורי המהלך הזה
RUNAWAY_ מת שהיא נתנה פה את האופציה גם בלי גברים בכלל או בלי גברים לבנים יצאה גם גזענית וגם פמיניסטית בלי מוח במשפט אחד
RUNAWAY_ אנשים באינטרנט חייבים להבין את הגבול בין אפליה מתקנת לבין גזענות הפוכה
Arad18 הטוויטר ליטראלי נהיה רשת חברתית של שנאה כלפי לבנים ואני לא מאלה שבדיחות על לבנים מפריעות להם או שמתלוננים על זה, אבל אפילו אני לא יכול להכחיש את זה בשלב הזה
וזה אירוני אגב כי הבעלים של הפלטפורמה זה גבר לבן
RUNAWAY_ זה כל מה שאני בא להגיד פה. גבר לבן שעומד מאחורי כל החרא (במקרה הזה טוויטר)
הוא ימכור את אחותו גם בתמורת הסטה כלפיי אנשים לבנים בדיוק כמוהו
בקיצור מאחורי המון מזימות גדולות במהלך ההיסטוריה עומדים או עומד איזה "גבר לבן"
RapIsPac לפי מה שאני הבנתי זה כאילו "הלבנים כבר הצליחו מספיק עד היום ויותר קל להם כי יש להם פריווילגיות אז עכשיו צריך לתת לקבוצות אחרות באוכלוסיה להצליח"
RUNAWAY_ חחחחח יש ליטרלי פוסט ברדיט שרץ עכשיו שמספר על בחורה בהיריון שרוצה לקרוא לבן הלבן שלה אדולף כדי שיתמודד עם סטיגמות ויבין את הסבל של לבוא מאוכלוסייה מוחלשת
המין האנושי חרא הרוב לבנים אבל זה לא קשור
TheStinger 😂😂😂😂😂😂😂
TheStinger לא צריך להיות לה ילד מת
TheStinger טיפשה, היא יכולה פשוט להשמיע לו אמינם..