יודע ש @Playboi_Uliel חזק בתחום אבל מעניין אם עוד חברה פה אוהבים את הליגה
היייייייי
אוליאל ניסה להכניס אותי לזה אבל אני לא מצליח לעקוב מעבר לפרמייר ונבא
TheStinger למה רק פרמייר
חזק מאוד בפנים אני צופה רק במשחקי פלייאוף אבל כי אני לא ער בשעות האלה
Erancohen יש מלא משחקים גם בשעות נורמליות + זה המשחק שהכי כיף לראות הילייטים שלו כל שבוע פשוט נכנס ליוטיוב של ה NFL ורואה את המשחקים שפספסתי או סתם צופה מחדש במשחק ורואה קטעים שפספסתי בלייב
Arad18 אין לי הרבה עניין בשאר הליגות .. רואה בונדסליגה בין לבין כשאין משחקים בפרמייר אבל מעבר לזה אין לי עניין באיטליה/ספרד/צרפת מעבר למשחקים גדולים הפרמייר מספיק לי מעל ומעבר כשכל סופש אני נעול בתוך הפנטזי ובבינג' של משחקים
TheStinger איזה קבוצה אתה אוהד
Arad18 ליברפול
דולפין ממורמר פה
God וואי בדוק אחי גם אני, כיף לראות את ההיילטים של זה אבל אין כמו לראות משחק שלם מחכה כבר לפלייאוף אתה אוהד קבוצה מסוימת?
Erancohen לא אוהד אבל יש לי את הפייבס שלי (סיינטס, רייבנס, בראוונז)
איזה כיף מתחיל בסופש הפלייאוף מישהו ראה אתמול את הwild card ?
Erancohen כל הקבוצות שאני אוהב ניצחו איזה הייפ
Erancohen כע רבע ראשון פשוט פסיכי של קליבלנד, 28 לרבע זה לא נורמלי סטפנסקי הוא מאמן העונה
רק ביתר חברים
Papa גם בתקופות הכי קשות 💛🖤
God רק באסה על פיצבורג
Erancohen לא אחי מעדיף את קליבלנד מייפילד הגואט
צופה נבא וקצת כדורגל ישראלי/אירופאי
פוטבול תמיד נראה לי ספורט משעמם כזה כדורסל הרבה יותר מעניין בשבילי
כל מי שרואה נבא, אתם נשארים ערים למשחקים של הקבוצה שלכם או שאתם מתעדכנים בבוקר, רואים תקצירים וכולי?
DOD_IROH תלוי ביום, בדרך כלל אני רואה בבוקר אבל חופשים/ימי שישי אני לרוב נשאר ער
DOD_IROH עד לפני שנה וחצי קמתי די הרבה למשחקים היום בעונה הסדירה אני מידי פעם מתעורר מוקדם או נשאר ער ו בפלייאוף יחסית הרבה
DOD_IROH אני רואה תקצירים אבל יש תקופות שהשינה שלי דפוקה אז אני מנצל את זה בתכלס אני גם פשוט עוקב אחרי הסיכום משחק אחרי זה ופלייאוף רואה קבוע חוץ מ2019 שהייתי בטירונות
ElbGo שאפו, ניסיתי להכנס לנבא בקיץ. ניסיתי לקום ב4 לראות את הדרבי של ל.א נרדמתי אחרי שעה כשגילתי שמשחק כדורסל לא באמת אורך 48 דקות.