אוזניות, רמקול, בתקליט? אני אוהב בפטיפון זה הכי נוח לי
בשירותים עם אוזניות
Zehavi היי מה קורה אפי
אני לא רוטשליד אז אין לי פטיפון אבל זה תלוי אלבום יש אלבומים שהכי כיף עם אוזניות ויש כאלה שםסיכים עם רמקולים פול ווליום (wlr)
באוזניות כי זה מבודד אותך, אם אני לבד תכלס בבית לא רואה את עצמי שומע שירים באוזניות ביום יום, אשמע יותר ברמקולים כי אין באמת הפרעות מבחוץ ואתה יותר ערני ככה גם
מאז שקניתי אוזניות סטודיו אני לא יכול לשמוע עם שום דבר אחר
ronen איזה?
תלוי איזה מוזיקה
אם זה סתם מוזיקה- רמקולים בבית אם זה אלבום חדש שחיכיתי לו מלא זמן- שוכב במיטה ומקשיב לו, ישמצב שאני אפילו אסע להקשיב לו בים אם זה אלבום ששמעתי פעם-פעמיים וממש אהבתי- ישמצב שאסע לים/ליער ואשמע אותו עם וויד
RapIsPac
מדים, אף פעם לא באמת עשיתי משהו מזמני החופשי לשפר את ההאזנה וההרגשה שלי למוזיקה, אלא ההפך, משתמש במוזיקה כדי לשפר את הזמן החופשי
באוזניות כשאני עושה סיבוב עם הכלב
RapIsPac beyerdynamic dt 770 pro
גם בלילה במיטה וברכב זה גואט אבל כל אחד זה מוד אחר
אוזניות, רמקול סתם מפריע
Shaon שמע לשמוע אלבום בפעם הראשונה - כזה שחיכית לו מלא זמן כמו בלונד - על הים בצ׳יל שלך... זאת חוויה מדהימה
שומע בעיקר מהרמקול של הטלפון או באוזניות, גם הרבה מהטלוויזיה (שירותי סטרימינג ואפל טי וי זה מושלם) פחות קנאי לסאונד, בעיקר מטעמי נגישות
המקסימום שאני עושה זה לשמוע אלבומים מסוימים שיורד גשם, או לשמוע אלבומים אפלים בחושך/בלילה, למרות שזה לא משהו שדורש ממך הרבה
RapIsPac את האלבום הבא של פרנק יש לי כבר חזון איך אני אשמע אותו רק שיצא כבר כנל קנדריק יש לי את התוכנית הכי סאחית שיש
Erancohen תשתף סיקרנת אותי עכשיו
Nights ישלי מצפור עם נוף מטורף בישוב אני אלך לשם עם פקל עוגיות ואשמע את האלבום בפול ווליום עם אוזניות
במוד של לשמוע אלבומים חדשים זה תמיד באוזניות במיטה.. לשמוע מוזיקה בפאן בפול ווליום זה ברכב או פטיפון
אני מטייל עם הילד שלי כל יום 45 דק בהשמורה ליד הבית שלי, טבע ומוזיקה שילוב מדהים, אבל אני ממש רוצה פטיפון לשמוע בחדר שלי בזמן שאני מצייר\כותב אבל לרוץ בחצות בחוף עם מוזיקה חדשה זה הדבר הכי טוב בעולם
Erancohen נשמע מדים אבל מה זה פקל