כבר הרבה זמן אני אוסף תקליטים אבל עדיין אין לי פטיפון ואני חושב שהגיע הזמן לקנות חשבתי לקנות אותו: https://www.beatnik.co.il/product/audio-technica-at-lp120/ למישהו אותו ויכול להמליץ עליו או על משהו אחר? אני צריך גם רמקולים ואין לי מושג איזה לקנות ושמעתי שגם צריך מגבר ואין לי מושג ירוק בכל הדברים האלה מישהו שמבין יכול להמליץ לי על דברים?
Matan זה עולה יותר ממני מה זה השיט הזה
אחלה פטיפון בתור התחלה אחלה חברה ושווה ממש את המחיר, אם אתה ממש ממש רוצה משהו קצת יותר איכותי ולא אכפת לך להשקיע עוד כסף אז הייתי ממליצה על טכניקס sl1200 לא ממש משנה איזה mk אני הייתי הולכת על הראשונים יותר
ShortieNoMass תודה רבה 3>
לגבי מגבר ורמקולים כן צריך זה כבר העדפה אישית שלך אין משהו ממש מומלץ, ממליצה לך לחפש קצת בפייסבוק כל מני אנשים שמוכרים יד שניה רמקולים ומגברים
Matan יש קבוצה שנקראת סטריאו בית הפטיפון בפייסבוק ממש ממליצה ויש גם את - רק פטיפון טכניקס שאם אתה באמת מחפש לקנות טכניקס אז זה המקום אם אתה הולך על האודיו טכניקה אז ממליצה על קילומבו ויש גם חנות שנקראת פאנקי דיג׳יי שגם שם יש אחלה דברים
ShortieNoMass תודה אבדוק את הכל, יש עוד משהו ששכחתי שצריך או שעדיף לקנות?
Matan אממ לא, פטיפון מגבר רמקולים זה בגדול מה שצריך
ShortieNoMass נראלי צריך גם PRE AMP אבל בLP120 יש מובנה
ShortieNoMass אוזניות?
ronen יש גם רסיברים שזה מובנה בהם וגם האודיו טכניקה שהוא אמר יש שם מובנה בשביל זה שלחתי אותו לקבוצה סטריאו בית הפטיפון
אה ותקנה מברשת לנקות את התקליטים, סגנון כזה:
תעדכן בסוף מה קנית ובכמה אם נוח לך לדבר על כסף
kdot אעדכן
אודיו טכניקה קל ומתאים לכל דבר. אני מחבר את זה למונטורים וזה עובד מעולה
מגבר אני לא ממליץ יד 2 אבל רמקולים סבבה
ומברשת זה חשוב כמעט כמו המגבר, אם אין לך מברשת אל תשמע בפטיפונים מהתחלה
Amit ישלי מברשת לפני שיש פטיפון לול
כנראה אקנה גם אוזניות איזה הייתם ממליצים? חשבתי על ה beyerdynamic DT 770 PRO אבל אנלא סגור אם לקחת את ה770 או ה990
80 ohm
Matan מצאת את ה990 ב80 OHM? כשאני רציתי לקנות לא מצאתי
ronen אני חושב שראיתי באמזון פעם אנלא סגור על זה לא ממש התעסקתי בזה
אני בול במצב שלך אני מת לקנות את אותו הדגם אבל אין לי מושג בנושא של פטיפונים ומה צריך מעבר לזה ואני לא מבין בכלל בפטיפון ומה שיש בו