נאס הוא אמן היפ הופ דיי מרשים אבל הגואט הוא לא והסיבה היא פשוט שהדיסקוגרפיה שלו לא כזאת טובה ויש בה כמה אלבומי מיד כמו נאסיר ונאסטראדאמוס וגם עוד כמה שהיו די חלשים. מבחינת פלואו ,טכניקה ,הגשה וליריקה הוא גואט אבל דיסקוגרפיה זה יותר חשוב מכל הדברים האלו נאס טופ 10-15 כזה לדעתי (אני המדרג ההזוי)
sagishumanim אחרי Illmatic הוא לא היה אותו דבר וIt was written הוא לא הצליח לחזור לעצמו באותה רמה שהוא היה
sagishumanim טוב קראתי את זה ואתה ילד מביך
רק ילדוני במבה עם חלב על השפתיים לא הנדלו את שאר הקלאסיקות של נאס
בתכלס אני בספק שגם את אילמטיק ואיט ווז ריטן הנדלת, תחזור לשמוע נצ'י וטונה.. נאס זה מוזיקה לגברים עם ביג דיק אנרג'י
RapIsPac שמע יש לי נקודה לול אני מדבר על דיסקוגרפיה לא על היכולות המדהימות שלו
לא קראתי כלום בגלל שהכותרת מביכה
נאס הגואט
RUNAWAY_ נאס טופ 10 לדעתי ,בראפ סקילס הוא מספר אחד אבל הדיסקוגרפיה שלו פחות טובה.
הוא גואט.
אשכרה עשה אשכול ״אני לא מבין כלום בראפ ויש לי בולבול פצפון״
RUNAWAY_ ואתה עוד אמור להיות מנהל אחי? כשאתה רושם הודעות כאלו? ברא.
sagishumanim דעה של ילדוני במבה אחי
מי שלא הנדל את סטילמטיק, לוסט טייפס, גאדס סאן, לייף איז גוד, קינגז דזיס הוא סתם תינוק קטן שלא מבין כלום
sagishumanim זה האתר שלי
RUNAWAY_ יש לו כמה אלבומי מיד לול אתה לא יכול למחוק אותם
sagishumanim די להיות ילד רדיט מושפע שמעתיק דעות מחנונים ממושקפים מוויסקונסין
בוא תוכיח שהנדלת את אילמטיק ואיט ווז ריטן, תכתוב 5 פסקאות ותסביר לי מה הבנת מהאלבומים האלה ולמה הם טובים לדעתך
RUNAWAY_ אחלה אתר לול
RUNAWAY_ André 3000 Black thought Kendrick Lamar MF DOOM Kanye West El-p Jay Z Aesop rock Ghostface killah Lupe Fiasco Nas כל האנשים שלפניו הם עם דיסקוגרפיה יותר טובה נטו
רק חנונים וילדים קטנים שנכנסו לראפ לפני כמה חודשים דרך פנטנו מזלזלים בדיסקוגרפיה של נאס
גם בלי ה2 הראשונים יש לו מלא קלאסיקות שמפוצצות תמוח
די כבר עם האשכולות החופרים האלה אין לך משהו יותר טוב לעשות?
קודם מזלזלים בטופאק עכשיו בנאס
עד מתי חננות פנטנו ורדיט, תפסיקו לשמוע ראפ זה לא בשבילכם. תחזרו לחווה אלברשטיין
RUNAWAY_ אה אז להגיד שנאז טופ 15 ולא 1 זה זילזול? סבבה אחי קיצר אם אתה לא שם ראפר במקום הראשון אתה מזלזל בו אין ככה זה הולך
sagishumanim די כבר באיזה עולם אל פי יותר טוב מנאס, סתם חנון שמנמן עם פלואו אחד מונוטוני שבקושי יושב על ביט, ורק לייף איז גוד יותר טוב מכל מה שהוא עשה בקריירה. הוא בעצמו היה מוריד לך כאפה אם היית אומר לו שהוא יותר טוב מנאס
Zehavi זה לא הקטע פה, הבעיה פה שזה נאס, זה לא יפריע לו עם כל ראפר