RUNAWAY_ אני חושב שדווקא המצב יהיה הפוך , הבעיות רק יגדלו ויתגברו כולל בעיות הנפש כי עובדה שמשנות התשעים הבעיות האלו רק גודלות וגודלות ואין מי שיעצור את זה . ואין דבר כזה תרופה לנפש , אין תרופות פלא (התרופות שיש היום יכולות רק להקל עליך את החוויה ולא לרפא אותך , אתה צריך עבודה עצמית) , בעיות נפשיות זה משהו שהבן אדם צריך לעבוד עליו , זה צריך לבוא מתוכו , עבודה פנימית .
כל עוד הדעות של הבן אדם לא יהיו מוזנות בערכים יפים ונעלים בחוזק מנטלי ונפשי ואמונה וביטחון עצמי אמיתי שום תרופה לא תעזור לו להגיע לזה ולצערי ככל שהשנים יותר מתקדמות יוצאים כל הזמן טרנדים ומודות חדשות ומוסכמות חברתיות חדשות שרק גורמים לאנשים לדימוי עצמי נמוך , לעצלנות וחוסר רצון לעשות משהו ולהתקדם כיוון שהתרגלנו שהכל בא בקלות ונהיינו מפונקים וכו׳ .
היום אני כבר מבין את זה שהחברה שלנו רק הולכת ומתדרדרת מיום ליום וכל אדם הוא לעצמו , מי שלוקח את עצמו בידיים ועובד על עצמו הוא יצליח ומי שלא אז אף תרופה ואף קסם לא יועיל לו .
והמצב בחברה הוא שרק מעטים באמת לוקחים על עצמם עבודה עצמית ופנימית ורובם פשוט מתייאשים או מוותרים או רוצים להמשיך לחיות באיזור הנוחות שלהם ולהיות ניטרלים , החברה נהיית יותר ויותר עצלנית,אז לא רואה את זה משתנה בעתיד.
ובנוסף היום רוב המוחלט של האנשים שואף בעיקר להצלחה חומרית ומתמקד בחומריות ולא בעבודה על השמחה הפנימית שלהם ועל המידות והחוזק המנטלי והנפשי שלהם . אנשים רואים ״הצלחה״ בעיקר מבחינה כלכלית וחומרית .
( ואני מדבר בתור אחד שחווה בעבר בעיות נפשיות של דיכאון,פחדים והתקפי חרדה בצורה קשה ועדיין מתמודד עם זה ומנסה לצאת מזה לגמרי ולהתחיל התחלה חדשה וטובה , אלו דברים שאתה מבין אחרי שאתה עובר תהליך של ייסורים ארוכים ובסופו של דבר אתה מתחיל להפנים דברים לאט לאט מניסיון החיים )