אין לי דעה מגובשת כל כך לזה
לא חושב שלמישהו יש תשובה ממש ספיצפית לשאלה הזאת
kdot אם מישהו אוהב ז'אנר מסוים יותר מז'אנר אז אני חושב שכן יש לו תשובה לשאלה הזאתי
sagishumanim אתה שואל איזה ז'אנר במוזיקה הוא הכי פחות אהוב עלייכם אתה שאלת שאלה כלכך כללית שזה בלתי אפשרי לענות עלייה הרי למה שהוא יחקור ז'אנרים שהוא שונא כדי להחליט מי יותר גרוע מהשני וחוץ מזה יש המון זאנרים ותת זאנרים , אולי אתה יכול לשאול איזה זאנר במוזיקה שאתם אוהבים הוא הכי פחות אהוב עלייכם
kdot לא דיברתי על לשנוא ז'אנר מסוים ,פשוט מה פחות אהוב לול כשמסתכלים על הז'אנר עצמו
אף פעם לא התחברתי לראפ ישראלי חוץ מכמה שירים ספיציפים
sagishumanim אבל בשביל להבין איזה זאנר אתה פחות אוהב אתה צריך אשכרה לחקור להקות/אמנים מאותו ז'אנר וזה לא מיותר? לאיזה ז'אנר אתה פחות מתחבר? פולק או לא יודע מטאל ביידיש אתה לא באמת יודע זה שאלה כללית מדי זה לא שאתה שואל את השאלה הזאת לזאנרים מסוימים אתה שואל על כל הזאנרים במוזיקה
kdot עצם העובדה שכמה אנשים ענו פה מעידה על משהו
יש כמה ז'אנרים במטאל שאני ממש לא מתחבר אליהם ואפילו מתעב, כמו פאוור מטאל ומטאלקור
anonymous1 מסכים על פוואר מטאל, קרינג' רצח אבל לשנוא מטאלקור - קרינג' רצח
קיי פופ או מטאל
_Omri אז אני מבין שאתה לא יודע מה זה קייפופ
sagishumanim אתה שאלת איזה ז'אנר במוזיקה אתם הכי פחות אוהבים . אני בטוח שאף אחד פה לא מכיר בעל פה את כל הזאנרים שקיימים.. אם התכוונת לזאנרים שהם אוהבים /מכירים לא ניסחת את השאלה טובה וזה מעיד על משהו...
מזרחית נהיה לי סיוט לשמוע כבר ודווקא כשהייתי קטן כן אהבתי
RUNAWAY_ תגדיר מזרחית אני חושב שהמוזיקה "המזרחית" המיינסטרים היא גועל נפש אבל דברים קצת יותר ישנים אחלה
RUNAWAY_ אני איתך לפני חמש שנים זה מה ששמעתי והיום אני לא יכול לשמוע שנייה מהחרא הזה
RUNAWAY_ רק דיברת
הגואט רוצח את המוזיקה
Kafri אחותי שומעת דיי הרבה קיי פופ ואני פשוט לא אוהב את זה
_Omri אה נו, אתה פשוט לא אוהב קוריאנית
Kafri אין לי בעיה עם קוריאנית המוזיקה פשוט נשמעת לי יותר מידי תעשייתית כזה
מזרחית אבל בכללי נראלי דאבסטפ
DrJuice איך אפשר לא לאהוב דאבסטפ
קיי פופ
Shaon אם אתה לא ציני תסביר.
הארד מטאל, אין לי משהו נגד אנשים שאוהבים את זה פשוט לי אישית קשה לשמוע את זה.
RickJames
Blueish
הריל וואנס
Kafri
תעשייה מזוייפת שמנצלת מראה ועוד כל מיני (אשכרה אסור להם אפילו למצוא בן זוג), הם אשכרה עוברים מחנה אימונים לפני ומהנדסים ביחד להקה, אין למוזיקה הזאת נשמה לדעתי, זה הזאנר היחידי שאני אשכרה לא אוהב בכלל