היה לי יותר קל להתחבר לקול של דאני בראון וארל סויטשירט מאשר לפרדי גיבס, רק אני הייתי ככה? שמעתי את בנדנה בלופים עד שבאמת אהבתי את זה.
האמת שגם לי היה קשה להתחבר לפלואו ולקול, אני חושב שאלפרדו עשה עבודה מצוינת לחבר אותי אליו. גם עוד אמנים שקרובים אליו בסטייל עזרו לי להתחבר ( גאן, בני,קונווי, פושה). כיום הוא בין האהובים עליי מהעשור האחרון
שמע סטרייט קילה נו פילר היה לי קל להנדל את זה
ככשמעתי פיניאטה פעם ראשונה גם לא ממש התחברתי אבל האלבומים האחרים שלו הרבה יותר קלים להנדול
שמע crime pays דחוףף אחד השירי ראפ האהובים עליי
האמת שבפעמים הראשונות ששמעתי את בנדנה פחות עפתי אבל אחרי כמה שמיעות הוא הפך לאחר האלבומים האהובים עלי של אותי שנה לעומת זאת אלפרדו היה הרבה יותר קליל להתחברות מבחינתי אבל אישית אני עדיין מעדיף את בנדנה עליו
Yonatanach תמיד שיותר קשה לי להנדל שירים הם בסוף יוצאים הפייבוריטים שלי מאשר שירים שעל השמיעה הראשונה אני סבבה איתם ואז נמאס לי
פרדי מלכנו
האמת שלי היה דווקא הפוך עם פרדי, על השמיעה הראשונה הינדלתי להפך מארל סויטשירט שזה עדיין לא קרה לי איתו על אף מספר נסיונות
פרדי על הפעם הראשונה נשמע מעולה על מה מדובר שיט כמו ת'אגין ישר נתפס בעיני
kasp_omat זה תלוי בטעם ובסגנון שלך אני מנחש.
וואלה הזכרת לי שבהתחלה ממש לא הנדלתי את פיניאטה. רק אחרי שהתחלתי לאהוב את YOL2 חזרתי לפיניאטה ואהבתי, אז מניח שפשוט תיכנס לאלבומים אחרים שלו קודם.
God יבן זונה
Ramon_Malone זהו נגמרה הדרמה בפורום חזרתי לישון עליך
God יופי אבל אני מבקש שתוריד את הריאקשן מהתגובה על crime pays
Ramon_Malone אחלה שיר אבל הגזמת מוטקה בכלל Gat Damn הכי טוב שם
לא גיבס בכללי אבל את בנדנה התחלתי לאהוב רק בזמן האחרון לקח לי קצת זמן
התחלתי איתו ישר באלפרדו וישר אהבתי אז כנראה זה פשוט עניין של הטעם שלך
כן
הראפר הכי טוב בעולם כיום אתה רך מידי כנראה