יום לא קל. מלא עבודה, תוכנית עסקית של 30 עמודים להגיש ליום רביעי וטרם אכלתי ארוחת ערב 🙁
מעדיפים את הגרסא הזו או הגרסא של בלונד?
RapIsPac חחחחחח איזה צירוף מקרים בדיוק שומע את בלונד
RapIsPac הגרינד לא מפסיק אחי, תשיג את התיק לא משנה מה
מעדיף את המקורי טבה
מאיפה אני מתחיל לשמוע את פראנק
Fugees אני לא כזה בטוח אם יש לו אלבום שמשמעותית יותר נגיש מאחרים.. הייתי פשוט צולל לתוך זה
Fugees נותן כמה שמיעות לבלונד כשאתה בפילס ובום. אין איפה לטעות זה אהבה ממבט ראשון.
Fugees גאנל אורנג אחר כך בלונד בסוף אנדלס
Fugees בלונד
מעדיף את הגרסה המקורית😅
Ghost אז זהו שאני שמעתי כבר הרבה שירים שלו בscatter אבל לא אלבומים כאלבומים, אז אני הולך להכיר הרוב לא הולך להתפוצץ לי המוח
השאלה היא האם יש אלבום שסדר השירים בו מספיק משעמותי (או חיבור מסוים ביניהם, מוטיב מסוים) שיביא לי ערך מוסף לשמיעה שלו
Fugees באופן כללי לשמוע אלבום שלם של פראנק זה חוויה.. הבן אדם מכניס אותך למוד אחר לדעתי תהנה יותר מלקחת לעצמך שעה ולשמוע אלבום מאשר לשמוע שירים בודדים כי צריך להיות בקונטקסט רציני ששומעים פראנק
Ghost האמן האהוב עליי
השיר הזה מוקדש לשגיא, אני מצטער שאני דפוק לפעמים ומקווה שתסלח לי @sagishumanim ♥ Real talk
כתבתי את זה באשכול קודם ואוסיף גם עכשיו @sagishumanim עצם העובדה שאתם פה ופה בשביל להישאר ראוי להערכה רק מבקש גם ממך וגם מ@Zehavi לנהל דיונים קצת יותר מכבדים ולא לכתוב למישהו (ואני מצטט) Fugees אין לך איזה אנימה לראות יא חננה אם אתם מרגישים מותקפים או משהו מוזמנים לפנות לאחד הותיקים שאתם סומכים עליו והוא ישים את תשומת ליבו של מי שעשה משהו או לפנות ישירות בדרך מכבדת זה הכל
Erancohen אני די בטוח שרבתי עם אדמינים ככה שאין לי מישהו לפנות אליו, בכל מקרה לא יקרה שוב (אני מקווה)
מתנצל על חלקי בהכל, הלכתי לאונן על פרנק
יאללה מי רוצה צ׳ופד אנד סקרווד של האלבום הזה דחוף
ShortieNoMass תסבירי סיקרנת
Erancohen סתם בא לי להכין קצת צ׳ופד אנד סקרוד נראה לי יכול לשבת ממש יפה על בלונד
Ramon_Malone לא קצת קשוח להתחיל ממנו?
בלונד עדיף אבל אולי יותר מעניין אם תתחיל באנדלס