חשבתי על זה בואו קח דוגמה את sicko mode אני כבר לא יכול לשמוע אותו כי כולם זיינו אותו. יש מצב שהייתי שומע אותו עד היום אם לא היו שמים אותו בכל מקום.
thelastman ברור, הם נהיים אוברפלייד ואז הם נמאסים. רק להיטים שהם באמת ברמה הגבוהה ביותר לא נמאסים עליי.
thelastman התמונה שלך זה בגלל pierre ?
בזמן שאנחנו צריכים לשמוח עבור פריצת הדרך של יצירת האמן, קורת התופעה שציינת. גם אני חוטא בכך, לא מפאת הרצון שלי להיות מיוחד. זה נובע בדיוק מהמקום שציינת גם כן - אני לא סובל לשמוע את אותו השיט פעם אחר פעם, אני רודף אחרי יצירות חדשות ומרעננות.
לא מזדהה.
איזה אינטרס יש לי לעשות את זה ? אולי בגלל ששמעתי אותו כל כך הרבה פעמים זה נמאס אולי.. אבל עצם העובדה שהשיר התפרסם?
kdot הנוירונים שבאונת סימון הטריטוריה (מנגנון הישרדותי) יכולים לשלוח פקודות לחלקים שאינם קשורים במוח, דבר המעיד על כשל מוחי. זה בעצם מה שקורה, אנשים רוצים להנות מיצירה בלי לחלוק אותה עם אף אחד.
jpeg מה זה חירטטת בביטחון ובן אדם שלא מבין בזה כמוני יכול לאכול את זה
סתם אין לי מושג על מה אני מדבר
קרה לי עם The Weeknd / Blinding Lights זה שיר מעולה אבל כשהתחילו לנגן אותו בכל מקום כבר נמאס לי ממנו
ככה גם אני נגיד כל הזמן הזה ומה שנחשב הלהיטים של נצי אני לא יכול לשמוע אותם
Papa השיר אף פעם לא היה טוב, אבל התחלתי לשנוא אותו כשכולם התחילו לשיר ולשמוע אותו
ברור שכששיר נחרש בכל מקום הוא נמאס בא להקיא כבר מסיקו מוד
RUNAWAY_ מה אתה עושה לי ליצן אני לא מרגיש ככה
בגלל זה בחיים אני לא אבין את הקהל מיינסטרים שמתלהב מאותם ה-6 שירים במשך שנתיים
RUNAWAY_ אתה צריך להבין שאנחנו בנוים אחרת.
jpeg בנוים יותר טוב אחי לתלפיות כל אחד יוצא סיירת גולני
DOD_IROH תגדיר רמה גבוהה
DOD_IROH גם אם אני אוהב תשיר רצח בהתחלה אם הוא מתחיל להיות חרוש ברדיו הוא נמאס
אני לא מסכים, עם זה שיר שלא אהבתי יותר מידי כמו סיקו מוד אז זה מציק, אבל עם זה שיר שאני אוהב כמו HUMBLE אין לי בעיה
jpeg פזמונים קליטים רצח. ההפקה ברמה גבוהה ובכללי רואים שהשיר נעשה בכוונה ליצור אומנות ולא כדי ליצור עוד להיט ולהרוויח כסף.
RUNAWAY_ אתה שומע רדיו?
לגמרי. זה הגיוני גם. הפרנציפ הוא לא שהם הופכים ללהיטים, זה העובדה שחורשים עליו ושמים אותו בכל מקום, כמו שתחרוש על שיר אבל לא מבחירה.
admin לא בכוונה אם אתה בחוץ בקניון וכו אתה תשמע את זה בדרך זו או אחרת ינקעלה