לאדע מה אתכם אבל לא רק שיוצא לי לומר מלא דברים מפה ברגיל, חברים שלי התחילו לדבר בסלנג של הפורום בעצמם והם אפילו לא יודעים את זה 💀💀
להנדל / ריל / גואט / רגעמה / פיו ועוד כל מיני שכבר כלכך חלק מהשפה שלי שבטח שכחתי
God חחחחחחחחח וואי בדיוק אתמול באתי לחבר שלי ואמרתי לו שהוא לא הינדל מיותר לציין שהוא לא הבין מה אני רוצה ממנו
God ליטרלי הכל
אשכול טוב ממש לי יוצא להשתמש במילה גואט הרבה בחיים האמיתיים ולפעמים אני נתקל בסיטואציות שאני רוצה להגיד את המילה ךהנדל כי היא ממש מתאימה לאותו המצב אבל אני לא עושה את זה כי הם לא יבינו מה אני אומר
Nights הסברתי לחברים והם הנדלו את המילה ישר ברמה שהם מעבירים את זה הלאה לחברים שלהם 💀💀
מילה שימושית רצח אחי
תעביר תגית אחי החדשים לא יהנדלו תאשכול
הסלנג של הפורום נוח רצח חבל שאני לא יכול להשתמש בו בחיים האמיתיים גואט/פיו וכאלה זה מילים שיבינו גם בלי להיות בפורום כי זה לא ממש המצאה של הפורום אז אני משתמש רק בהם בחיים האמיתיים
אני יכול להישבע שהשתמשו ב ״מת״ פה בפורום על בסיס קבוע שניםםם לפני שזה הפך למיינסטרים
RapIsPac ריללל באתי לומר שגם כל המת / בוכה / זל וכו זה של הפורום בכלל
גם אנחנו מאמצים את האימוגים של חול לפני הארץ כמו 💀 ו 🤡
מה זה פיו? אין איזה מילון סלנג גרידי?
Kafri phew this Bryson Tiller album do be hittin doe
וואי הכי הרבה להנדל, גואט וריל
כל כך הרבה פעמים אני עוצר את עצמי כי ברגע האחרון אני קולט שלבן אדם מולי אין מושג מה זה גואט
כולם יודעים מזה גואט לא?
admin מסתבר שלא חבר שלי לא ידע כנראה זה מונח של אוהבי מוזיקה
אני לא עורך שימוש בסלנגים של המילניום השלישי
אצלי רק מת ולהנדל
חד משמעית להנדל מי המציא את זה?
Baxter_hameleh אני ב2013
מה עם רגעמה + לקרוא לאנשים בשמות של זקנים
RUNAWAY_ צריך משקפיים שלומקה?
RUNAWAY_ בוכהההה השמות של הזקנים גם תפס אצלי חזק הייתה תקופה שכולם אצלי היו שלומקה
אה אמרת רגעמה
חולה נפש לברך
כל מיני מונחי פורום כאלה נכנסים לי ליומיום בטעות
ronen כן אחי אין אינסל מערות שאין לו משקפיים