איזה אלבום מדהים..
איזה אלבום מדהים..
לא להיתפס על המילה אגדות
הם אמנים מהמדרגה הראשונה, חולה על כל אחד מהם
שכחת את סטיבי וונדר האגדה הכי גדולה שהייתה שם
ריק רוס גם רצח
אלבום מטורף
DOD_IROH די ממעיט מהמילה
Ramon_Malone מבחינתי אגדה במוזיקה זה אמן שיש לו כמות יחסית גדולה של מעריצים והם יהיו מוכנים לדבר עליו ולשמוע את המוזיקה שלו גם אחרי שזמנו חלף. זה למה ניקי אגדה מבחינתי, לא נדיר למצוא ב2021 מעריצות פנאטיות שלה ברחבי האינטרנט.
DOD_IROH אחי אגדה זה יותר מזה
Ramon_Malone ההגדרה שלי הייתה קצת צולעת ולא הכי מדוייקת, כי לא היה לי כוח לכתוב הגדרה של מילון עכשיו. בעיקרון רציתי להוסיף להגדרה שעל אותו אמן יש גם באזז, ודיון גם מאנשים שלא בהכרח הפאן בייס שלו.
אבל אשמח אם תתן את ההגדרה שלך
DOD_IROH מישהו שעשה אימפקט ונשאר בזיכרון של כולם לדורות (כמובן שאפשר גם לקרוא למישהו בן דורנו אגדה אם אפשר לראות שהוא יזכר לדורות אחרינו). יותר כמו סטיבי וונדר, אלפרד היצ'קוק, היטלר. פחות כמו ניקי מינאז'.
Ramon_Malone אתה לא יכול להיות בטוח שקנדריק ישאר...
NiggorColgate תראה, אני בטוח שהיו עשרות אגדות חיות בעבר, שפשוט נשכחו עם הזמן.
אם אתה לא רוצה לנהל דיון, אתה לא חייב, אבל די להטריל
למה שראפר שלא נופל בשום פרוייקט ומחזיק רק בקלאסיקות ישכח
הבנאדם כבר כמעט עשור במשחק ועדיין רוצח את כולם
אין מישהו בדור הזה שמתקרב אליו בשום צורה
מקווה שתקבל מכת חשמל מהמחשב כשאתה מכבה אותו
האלבום הכי טוב שלו לדעתי
היחיד שאני גם אשכרה מקשיבה לו לפעמים
ShortieNoMass IYRTITL
Ramon_Malone נכון לכרגע היא אגדה, לא יודע מה יקרה עוד 20 שנה. היא לא אגדה כמו טופאק או משהו אבל אתה כן תראה את ההשפעה שלה על ראפריות בעתיד, כבר היום אתה רואה את ההשפעה האדירה שלה על נשים בראפ.
DOD_IROH אני מניח שאתה צודק כי יש לה אימפקט גדול על התעשייה, היא פשוט לא מרגישה לי כמו אגדה כי השיט שלה בינוני לטעמי. אבל לא בטוח שהיא תיזכר לדורות. בקיצור נראה בעתיד אם היא באמת אגדה או לא.