• שחורה פופ
  • דרייק הצליח להכניס באלבום אחד כל כך הרבה אגדות

איזה אלבום מדהים..

לא להיתפס על המילה אגדות
הם אמנים מהמדרגה הראשונה, חולה על כל אחד מהם

שכחת את סטיבי וונדר האגדה הכי גדולה שהייתה שם

אלבום מטורף

KidCudi לא חושב שיש בעיה לקרוא לכולם אגדות. אפילו גם לניקי מגיע, אומנם היא לא הראפרית הכי טובה בעולם בלשון המעטה אבל כמות ההשפעה שיש לה על הדור הזה, כמות המעריצות הפנאטיות שלה, וזה שיש לה 40 מיליון מאזינים חודשיים כשהיא מוציאה מוזיקה פעם בהרבה זמן הופך אותה מבחינתי לאגדה.

DOD_IROH כן ניקי ראפרית ברמה גבוהה ועם השפעה שאי אפשר להכחיש אותה, עם כמה שהדיסקוגרפיה שלה טראש

Ramon_Malone מבחינתי אגדה במוזיקה זה אמן שיש לו כמות יחסית גדולה של מעריצים והם יהיו מוכנים לדבר עליו ולשמוע את המוזיקה שלו גם אחרי שזמנו חלף. זה למה ניקי אגדה מבחינתי, לא נדיר למצוא ב2021 מעריצות פנאטיות שלה ברחבי האינטרנט.

Ramon_Malone ההגדרה שלי הייתה קצת צולעת ולא הכי מדוייקת, כי לא היה לי כוח לכתוב הגדרה של מילון עכשיו. בעיקרון רציתי להוסיף להגדרה שעל אותו אמן יש גם באזז, ודיון גם מאנשים שלא בהכרח הפאן בייס שלו.
    אבל אשמח אם תתן את ההגדרה שלך

• אורח

DOD_IROH מישהו שעשה אימפקט ונשאר בזיכרון של כולם לדורות (כמובן שאפשר גם לקרוא למישהו בן דורנו אגדה אם אפשר לראות שהוא יזכר לדורות אחרינו). יותר כמו סטיבי וונדר, אלפרד היצ'קוק, היטלר. פחות כמו ניקי מינאז'.

admin

חתיכת ליצן מרקד אתה היום

יתנתק לך האינטרנט עוד מעט אל תדאג

• אורח

NiggorColgate תראה, אני בטוח שהיו עשרות אגדות חיות בעבר, שפשוט נשכחו עם הזמן.
        אם אתה לא רוצה לנהל דיון, אתה לא חייב, אבל די להטריל

admin

למה שראפר שלא נופל בשום פרוייקט ומחזיק רק בקלאסיקות ישכח

הבנאדם כבר כמעט עשור במשחק ועדיין רוצח את כולם

אין מישהו בדור הזה שמתקרב אליו בשום צורה

מקווה שתקבל מכת חשמל מהמחשב כשאתה מכבה אותו

האלבום הכי טוב שלו לדעתי
            היחיד שאני גם אשכרה מקשיבה לו לפעמים

Ramon_Malone נכון לכרגע היא אגדה, לא יודע מה יקרה עוד 20 שנה. היא לא אגדה כמו טופאק או משהו אבל אתה כן תראה את ההשפעה שלה על ראפריות בעתיד, כבר היום אתה רואה את ההשפעה האדירה שלה על נשים בראפ.

• אורח

• נערך

DOD_IROH אני מניח שאתה צודק כי יש לה אימפקט גדול על התעשייה, היא פשוט לא מרגישה לי כמו אגדה כי השיט שלה בינוני לטעמי. אבל לא בטוח שהיא תיזכר לדורות. בקיצור נראה בעתיד אם היא באמת אגדה או לא.