שיר חדש וראשון שלי! עובד על זה כבר תקופה לא קצרה, מקווה מאוד שיש פה אנשים שיאזינו לזה ואולי יתחברו!
לאוהבי Weiland, Mixed Matches, P'ierre Bourne, KanKan, Autumn, Oliver Francis, Shinigami, Bladee
יש עוד בדרך!
האפקטים על הקול לא, הביט כן, הליריקה סבבה
admin תודה רבה על הכנות! מעריך את זה
הפקה מגניבה נורא המיקס לווקאלז ממש לא טוב, הכל מרגיש נורא מעורבב וכאילו דורס את הביט לא בקטע טוב, מרגיש לי די קריטי בשיר וקצת הורס אותו ליריקה סבבה, אני מניח שזה לא הדגש העיקרי אבל קשה לקבל מהשיר באמת וייב כשהמיקס ככה אז אין לי יותר מידי מה להגיד
ממש בהצלחה אחי, מחכה לשמוע את השיפור שלך עם הזמן
Solh תודה רבה, האמת שבשיר הזה בלהבדיל מהשירים האחרים שעבדתי עליהם לא ממש עבדתי על המיקס וכל מה שעשיתי זה לזרוק פריסטים אחד על השני אבל השירים הבאים שלי שהולכים לצאת הרבה יותר מושקעים מבחינת מיקסינג
חייב להגיד שאני דיי חדש לעניין הזה אז כל פעם אני מנסה כמה שיותר להשתפר עם זה
lior
מבין אחי, לא הייתי מזלזל במיקס כי בסופו של דבר זה משפיע נורא על מה ששומעים אגב אם אתה רוצה אני אשמח לעשות לך מיקס בעתיד (אני לא מקצוען או משהו אבל אני יודע לעשות אחלה מיקס), מוזמן לשלוח הודעה פרטית לגבי זה
Solh אני הולך לשלוח לך הודעה בפרטי כי אני צריך חוות דעת על המיקסינג של השירים האחרים שלי
Solh סול הבנאדם עם הכי הרבה סול פה
יש לאן להשתפר אבל אהבתי ממש את הוויב, הציורי אנימה והביט ממש מתאימים ויוצרים וויב שלא ראיתי הרבה בארץ לא עפתי מהליריקה ולא אהבתי את המיקס, הוא קצת הרס את השיר ומה זה החלק השני חח לא הבנתי מה הוא קשור בכל מקרה תמשיך ואם תשתפר מבחינת ליריקה ותמשיך באותו כיוון יכול לצאת מזה משו בהצלחה 🙂
ronen תודה חבר! החלק השני זה סתם משהו שעשיתי שחשבתי שמגניב אז הוספתי את זה ככה לכיף למרות שתמיד אפשר לדלג על זה. מבחינת ליריקה, עובד על זה למרות שאני חושב שזה מתאים לוויב. מעריך את המילים!
lior בשמחה אה ותעבוד על הפלואו שכחתי להגיד
המיקס קצת הרס :/
מאיזה אנימה הגיף
RickJames האמת ששכחתי אבל זה מסוג של OVA, תעשה reverse search עם גוגל ובטוח שתמצא
RickJames Dirty Pair
שמע ביט מעולה, יש לך טעויות וזיופים עם האוטוטיון והאפקטים מרגישים זולים (תקנה מיקרופון חדש) אבל עבודה טובה סהכ
RickJames תודה חבר! עדיין חדש לאוטוטיון אז אני מתנסה כמה שאני יכול עם זה
חברימוס תיקנתי את המיקס והעלתי גרסה חדשה לסאונדקלאוד! בדיוק מעלה גם ליוטיוב
lior תשים פה לינק אני אקשיב
ShortieNoMass תיקנתי את כל הרעש סטטי המעצבן שהיה, לגבי האפקטים לא נגעתי כי חוץ מלעשות קצת טוויקים
lior ניסית בלי אוטוטיון? לדעתי ישמע יותר אותנטי, יש הרבה אמנים בארץ שמוסיפים אוטוטיון סתם ולדעתי זה מיותר
lior אחלה של שיר מישהו יודע איך קוראים לאפקט שנותן את ההרגשה כאילו שהביט נקלט לו במיקרופון?
וואלה שמעתי קצת זה עדיין לא נשמע כזה טוב מבחינת מיקס 🙁 הקולות מרגישים שהם קצת עולים על הבית, וגם שהמילים נבלעות קצת :/
ShortieNoMass הבנתי, תודה, מעריך את המילים 🙂