לדעתי הסצנה בארץ מתחילה להתפתח ויש כבר כמה ראפרים ממש טובים ומפיקים מגוונים כמו מיכאל סוויסה, אצ'י, כהן@מושון, אורי שוחט, מאיור
tomersivani הרבה מאוד טראש. המפיקים טובים ויש כמה אמנים שמתבלטים כמו סוויסה, אצ'י ודור3
מתרחק
DOD_IROH כן יש לי אותה דעה בערך, המפיקים עושים קארי לרוב הטראפ פה
דודו פארוק הגואט ! . סתם , אני לא שומע טראפ ישראלי זה נשמע קרינג׳י. בכללי לא מתחבר כל כך לראפ ישראלי זה לא נשמע כזה טוב כמו באנגלית אבל דווקא לנצ׳י נץ׳ יש איזה שניים שלושה שירים יפים כמו ״כל הזמן הזה״ .
סצנה שהיא בדיחה
ShortieNoMass יכול להבין אבל יש כמה שעושים אתזה טוב
tomersivani מי?
ShortieNoMass ראפרים:מיכאל סוויסה, דור3 אצ'י מפיקים:אורי שוחט, מיכאל כהן, אצ'י בערך, מאיור שהוא פחות טראפ ויותר ג'אז ראפ,ישי סוויסה
tomersivani כהן לא עושה טראפ אבל, באופן כללי הוא יותר בבום באפ
ShortieNoMass יש לכהן כמה הפקות טראפ, יצאתי קצת לא מדויק. התכוונתי לכל הראפ הישראלי שחוץ מילדי קונקשן שהולכים למעגלי ראפ בחדרה הכל פה כמעט זה טראפ.
רק סוויסה כפרה עליו אבל בכללי סצנה מפוספסת לגמרי
tomersivani גם הטראפ בארץ מועתק מהטראפ בחול חחח לכן אני חושבת שזאת סצנה בדיחה
הם קרינגים, באמת הייתי מתבייש לשמוע אותם ליד אנשים. טוב נו חוץ מכמה שירים בודדים של סוויסה
ממש אוהב סוויסה אישיות מצחיקה וגם השאר ממש טובים
עם כמה שהשיר הזה קרינג׳י ומצחיק הוא עדיין יותר טוב מכל הסצנה של הטראפ בארץ .(שתבינו כמה המצב גרוע) סטפן סטפן מה יש לך שם ?
natanm8 וואי שיר נוראי
natanm8 לא הייתי יכול לנגן שיר שלו ליד אנשים בלי להיות מובך אחי
natanm8 סתם בשאלה השיר הזה אבל הראשונים שלו קלאסיקות נשבע ערק אחלה שיר
איך כהן@מושון או מאיור עושים טראפ
DrJuice אבל עדיין זה נשמע ומוגש הרבה יותר טוב מהשאר מבלי להתייחס למילים המפגרות (שגם הן דיי מצחיקות) . ואני לא שומע את הזבל הזה למקרה שתהיתם . רק אומר שזה נשמע יותר טוב .
DrJuice
הוא בין הטראפרים הכי יצירתיים בארץ ואני לא אומר בצחוק