איך אנשים מסוגלים לשמוע ובכלל לאהוב מאמבל ראפ? זה החרא הכי גדול ששמעתי ואונס לאוזניים
Respector כיף איתך במסיבות אה?
Respector כל מי שנולד אחרי 1980 הוא סתם ניו סקול חרא
רק קארטי אחשלי היקר
פיו אתה יורק עובדות כאן חבריקו שמעתי אמינם מוציא אלבום חדש הוא מדסס את כל הסצינה של המאמבל אח! ג'וינר לוקאס והופסין יהיו פיצ'רים שם שמעתי
מקום ראשון : טפאק מקום שני : אמינם מקום שלישי: הופסין אולדסקול שולט!!
kdot מקום רביעי: קניבוס
kdot j איכ מה אתה שומע את הניוסקול המגעיל הזה? רק גראנדמאסטר פלאש, קרטיס בלו, שוגר החל גאנג, קיד אנ פליי, דה פרש פרינס!!
Erancohen אתה באמת אוהב לשמוע קארטי וקודאק? מאמבל ראפרים כמו ליל בייבי וסבאג אני עוד יכול לשמוע פה ושם אבל את קארטי וקודאק לא מבין איך שומעים אותם בכלל
Respector לא אוהב את קודאק אבל קארטי אחד האמנים האהובים עליי כנל תאגר ופיוצר ברור שהזאנר מלא בזבל אבל יש לו כמה אמנים ואלבומים שהם כיפיים ברמות על הזין שלי מה שהם אומרים בשירים שלי זה נשמע טוב לרוב זה מקפיץ וזה פשוט אחלה זאנר אם שומעים את האמנים הנכונים קח כמה אלבומים אהובים עליי בטראפ ויש עוד מלא
Respector 21 נחשב מאמבל? לא מסובך להבין מה הוא אומר
Respector קארטי לא באמת ראפר טוב אבל הביצוע שלו טוב
קודאק ראפר טוב כאילו בליריקה בפלואו הוא ראפר טוב
Erancohen מוסיף Monster של פיוצר, Barter 6 של תאגר אלבומים חובה
Erancohen אאזין שמעתי אבל שwlr לא משהו במיוחד ממעריצים שלו שירדו עליו בלייב שהאלבום גרוע
Ramon_Malone שום דבר לא נחשב מאמבל זה סתם מונח של יצורים ברו
Ramon_Malone אני כבר לא מבין את המושג הזה פוריל, קוראים לכלכך הרבה ראפרים שליטרלי מבינים מה הם אומרים מאמבל
Mr_Pink צודק שחכתי כמה זרקתי מהראש
Z_SILVERMAN נודר באתי לכתוב את זה הכינוי הזה זה דיסרספקט בטראפ
Respector זה סתם כי אנשים לא הצליחו להנדל את הסאונד המיוחד של האלבום ובגלל שהם ציפו שהשירים שהודלפו יהיו שם רוב האנשים התחילו להודות שזה אלבום טוב
Respector סתם כוסיות המעריצים שלו ציפו לאלבום שלם של הleaks וציפו לסואנד דומה לdie lit הן לא קיבלו את זה והתחילו לבכות פה בפורום כמעט כולם אהבו אותו סתם יש הייט לא מוסבר כלפי האלבום הזה אלבום האהוב עליי של קארטי אל תשמע אותו אם אתה מנסה להיכנס לטראפ הייתי ממליץ לך להתחיל מ טרוויס אם זמעת אותו כבר שמע את
Respector wlr אלבום טוב אבל עזוב שטויות באלך להיכנס לקארטי באמת שמע תדברים שלו מ2015 2016 זה התקופה הכי טובה שלו
אם תשמע שירים כאלה כל הבנות ירצו אותך נודר
Z_SILVERMAN
Erancohen שומע טראפ ממזמן, הכוונה באשכול פה זה למאמבל מוגזם כמו קודאק
Respector אההה הייתי בטוח אתה מדבר על טראפ את קודאק גם אני לא כזה אוהב אבל אין על קארטי ממליץ לך להיכנס אליו
Respector שמעע אם קודאק זה מאמבל מוגזם בשבילך ואתה לא מצליח להבין מה הוא אומר אולי היית צריך להישאר כמה שנים ביסודי