מיקסטייפ גואטט הנדלתי את זה רק בשבוע האחרון ישנתי עליה רצח אשכרה אין לפרנק פרויקט אחד שקרוב לבינוני מדהים גם כמה הפרויקטים שלו שונים אחד מהשני מדים
🙁 מזכיר לי נשכחות
ShortieNoMass משום מה מרגיש לי נוסטלגי למרות ששמעתי את זה רק השנה
דאמ לא שמעתי אותו שנים
אגב למי שנואש לעוד חומרים של פראנק, יש לו גם מיקסטייפ יותר ישן מזה
RapIsPac שווה שמיעה ? אני לא נואש אבל אם זה טוב למה לא מרגיש לי שאף אחד לא שוצע את האלבום הזה כבר שנים זה גם למה פתחתי את האשכול
Erancohen וואלה אני לפני 5-6 שנים כזה איכשהו הגעתי אליו אבל פיו מרגיש שזה היה אתמול
קלאסיקה גם כן אנשים ישנים עלזה
RapIsPac דאם כמה שאני מחכה לפרויקט חדש ממנו גם כולם ישנים על הסינגלים שלו נראלי אני בין היחידים שחוזר אליהם
Erancohen אני גם חוזר אליהם..
Endless גם גואטט וכולם ישנים עליו At your best הקאבר הכי יפה שלו
ElbGo Endless דווקא מאוד מעורך אבל כן אלבום מדים
Erancohen יחסית לפופולריות של פרנק לא ראיתי הרבה שמדברים עליו קראתי הרבה תגובות של אנשים שמעריצים אותו שנים ואף פעם לא שמעו אנדלס
לא שמעתי אותו עדיין כי הlocal files הזין הזה לא עובד לי, גם אנדלס שמעתי ממש מעט
Arad18 כנל אחי רק השבוע הורדתי את שניהם לספוטיפיי ואני רק עכשיו באמת הנדלתי אותם צריך עזרה בלהוריד את זה ?
Arad18 אכלתי תסביכים על הלוקל פיילס ושמעתי בסוף בסאונדקלאוד
Erancohen יש לך קישור להורדה של שניהם או אחד מהם? של מפ3
Erancohen אין לי בעיה עפ הורדה יש לי את אנדלס הבעיה זה הלוקל פייס הוא סתם לא עובד לי
ElbGo https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1KwLhEFY5cSt7n30JekrBVzS8ovG7iEn3 יש פה את אנדלס ונוסטלגיה אולטרה תוריד את זה למחשב תוסיף דרך local files את זה לספוטיפיי צור פלייליסט ותוסיף את כל השירים סדר אותם בסדר המקורי שלהם ואז כנס לטלפון תלחץ על הפלייליסט ותוריד אותו לטלפון
Arad18 מה הבעיה לא מצאת את זה במחשב או שזה פשוט לא מעלה לספוטיפיי?
Erancohen תודה יאח
Erancohen זה לא נותן להעלות לספוטיפיי