וואלה אני כבר המון זמן אוכל ציזבורגר ותמיד אנשים אומרים לי להוסיף בייקון אבל אני לא מוצא מסעדה שיש בה. נראלי יש ביומנגס אבל לא בטוח. קיצר פעם בשרונה אכלתי בייקון אבל זה היה טלה התבאסתי. קיצר מישהו פה אכל וממליץ?
thelastman כן זה טעים. אין יותר מידי בארץ אז לא תמצא את עצמך מתמכר אז פה ושם כשאתה במסעדה זה תוספת מגניבה.
כן.
כן, אבל זה לא בריא בטירוף וזה לא כזה טעים לדעתי
DOD_IROH יש מלא בארץ
RapIsPac אין בסופרים באזור שלי. אני חושב שבקושי מייבאים לארץ, מה גם שהמדינה מתירה לצוד חזירים פעם בכמה שנים למען וויסות אוכלוסין.
אין לי בעיה לטעום אבל בחיים לא יצא לי
כן סטייק חזיר טעים בטירוף בייקון חמוד, אני אוהב לבשל פסטה עם שמנת ולהוסיף קצת חזיר ושום הכי טעים שיש
DOD_IROH הבייקון שאתה אוכל זה חזירי בית, לא חזירי בר 🤣
יצא לי לאכול נקניק חזיר אבל זה היה בטעות ברגיל אני לא אוכל אבל זה היה טעים בטירוף
יצא לי לאכול במוקפץ בג׳ירף אבל זה היה יחסית קצת במנה והטעמים של הנודלס השתלטו על הטעם. זה פשוט נקניק כזה. כנראה אנסה שוב
לא
שמור על מצוות ה' והוא ישמור עליך
אני הכי לא דתי שיש אז כן אבל זה לא כזה נגיש ולא כזה טעים בישראל אז לא יוצא הרבה
כן בייקון אוברייטד אחושרמוטה
ICYTWAT נשבע שכן אנשים מדברים על זה כאילו זה קדוש אבל תכלס זה לא הרבה מעבר לטעים וזה גם די מגעיל עם כל השומן והחרא הזה
כן בעבודה בווספה היה חמוד סתם טעם של פסטרמה מעושנת
admin אז לול לא משנה. קיצר זה כן די נדיר.
אין פה באמת בייקון אמיתי בארץ גם לא במעדניות רוסיות זה מדהים דואו חזיר זה אחלה חיה קצת זולה גם מבחינת טעם אבל סהכ סבבה, לא משהו שצריך לעשות עניין סביב ההתנסות
פסטרמה בקיצור
כן זה טעים