השביעי לא פורסם ויש סיכוי שזה סינגל של קני/קים/גורגה לא רואה סיבה אחרת למה לשמור על זה בסוד
TheStinger זה כנראה קנדריק אם שומרים את זה בסוד, כולם בציפייה אליו
ודאם 2021 הולכת להיות הרבה יותר טובה מ2020 במוזיקה
בכל מקרה כרגע לא מצליח להבין אם זה משהו שיווק בכיכובם של כל האנשים פה, או סינגלים של אמנים שחתומים מוזיקלית בלייבל והחברה רק משתתפים בקליפ (כמו יארה שאהידי בקליפ הראשון שפורסם) יש פה 3 שלושה אמנים שזה קים, ברנט וטראוויס בנט שזה טאקו מאוד פיוצ'ר. כל השאר דוגמנים/שחקנים/סלבריטיז
TheStinger בעצם זה כנראה משהו שיווקי, עכשיו כשאני מסתכל מספר שלוש זה "cool jeans", קנדריק היה אמור להשיק נעליים שנה שעברה (?), ולא חושב שלPGLANG יש קשר למוזיקה שלהם עדיין צריך לחכות ולראות, לפחות אנחנו עכשיו יודעים שהם לא מתו
יופי בייבי קים העתיד של הראפ
יש תאריך?
Nights מחר ב7 בערב
ElbGo כל הארגון הזה זה שיווק, קני ודייב רוצים להיכנס לתעשיית הבידור ולהשפיע בתחומים כמו מוזיקה, אופנה, אומנות, בידור וכו' ברור שיקדמו שם מוזיקה אבל זה יותר כמו לקדם ולייצג אמנים מכל התעשייה (ולא רק מוזיקאים) דרך כמה תחומים
TheStinger ברור שזה שיווקי, רציתי להגיד שזה נראה לי יותר בכיוון של אופנה מאשר קליפי מוזיקה לא ניסחתי את עצמי טוב דואו
דאםם מעניין מאוד יודעים מתי זה יוצא ?
אני היחיד שלא מכיר אף אחד חוץ מבייבי קים?
SalamandeR ברנט מוכר מאוד (יותר מקים) השאר אני לא מכיר
לא מכיר פה ככ שמות אבל מצפה שהרצועה השביעית תכלול מישהו מעניין התגעגעתי לקנדריק רצח🥺
איפה ג'ורג'ה סמית