• דיבורים
  • מאיזה גיל אתם ממליצים להתחיל לעשן סמים? אם בכלל

אני עוד מעט 16 ואני מעשן בעיקר נרגילה ויש לי כמה חברים שמעשנים פייסלים אתם אומרים לקחת בקנה או שעדיף בכלל לא להתחיל?

אל תתחיל עכשיו

• God אהב/ה את זה.

איך עברת מגיל 20 ל 16 יא מסטול

אם זה לא פוגע לך בחיים ואתה יודע להתנהל תעשן בכיף

זה יישמע זקן אבל כמה שיותר מאוחר
      המוח עדיין מתפתח בגיל 16 וזה שורף תאים ומעכב את ההתפתחות
      תחכה עם זה לאחרי הצבא אם תצליח

Nights

לא זוכר הוא אמר באיזה אשכול אחד

• Papa הגיבו לזה.

כמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב

Papa לא אחי לא אל מוקדם מידי לגמרי

תפסיק גם נרגילה ואל תתחיל עדיין עם זה

תקשיב אני בגיל שלך התחלתי רק לעשן סיגריות ונרגילות, לפני שנתיים וחצי נכנסתי לכל העולם של הסמים ואני יכול להבין למה אתה שואל את זה כי לפעמים זה לא הכי נוח לשבת בחברה של אנשים שכן מנסים הכל ואתה דיי מתוסבך עם זה כי בא לך גם.
            אז אתה יכול לנסות שאכטה פה שאכטה שם (הכל טוב!) אבל אתה חייב להבטיח לעצמך שאתה לא הולך להתמכר לזה או לעשן בקביעות, אני אישית הפסקתי כי בסופו של דבר הגעתי להחלטה שזה לא מועיל לי בכלום כרגע.
            קח את השיקולים שלך כי לפעמים זה מתחיל בכלום ושום דבר וזה נגמר לא הכי סבבה, לא להגזים אחי

עדיף שלא לא יועיל לך בכלום

Papa באיזה נפש שפוייה משהו ימליץ לך לעשן סמים, אבל אם כבר עדיף מריחואנה מסרטן ריאות אז עדיף לך אישית להפסיק את הנרגילה.

למה בכלל להתחיל לעשן? מה זה יביא לך? לא נעים לשבת עם כל החברה ולא לעשן?
                וגם זה נגד התורה. תביא סיבה אחת מוצדקת להתחיל לעשן
                עם זה שכמעט כולם פה מעשנים ואומרים שזה עושה להם טוב לא נראלי שאני אי פעם אנסה את זה כי אין שום סיבה מוצדקת, זה סתם להתחיל לבזבז כסף וזמן וכו על משהו שאני בכלל לא צריך
                לאלה שמעשנים שיהיה להם לבריאות אבל אני רק אומר שזה לא משהו שאתה רוצה אם עוד לא ניסית, אז למה לנסות?

• Matan אהב/ה את זה.

אם אתה רוצה להיות ראפר אז כמה שיותר מוקדם.

אני אגיד לך מה שאני אומר לילדים שלי

אני התחלתי לעשן וויד בגיל 16, ובסך הכל לעשן פה ושם זה לא נורא. אבל- לוויד יש נטייה להתגנב ולהפוך לחלק מרכזי בחיים שלך. צעירים עצלנים שאין להם הרבה מה לעשות נמצאים בסיכון במיוחד.

וויד לא יהרוג אותך פיזית אבל הוא יהרוג אותך במובן המנטלי. ראיתי אינספור ילדים משועממים - במיוחד עכשיו בסגר - שמעשנים וויד כל יומיים-שלושה וזה דפק להם תאישיות. הם הפכו להיות עוד יותר עצלנים, ישנוניים, אנטי-חברתיים, חלק פיתחו חרדה בעקבות השימוש... ושלא לדבר על עבודה ושיט. אם אתה רוצה להיות משהו בחיים שלך אתה צריך אופי מאוד determined ושאפתני - והוויד יוביל אותך להיות ההפך הגמור מזה.

החוק שלי: פייסל טוב כשהוא בא עם משהו שאתה גם ככה נהנה לעשות, ולא כשאתה מעשן אותו נטו כדי לעשן אותו ולהתמסטל.

זה דופק
                  לפי דעתי עדיף להתחיל (אם בכלל) אחרי גיל 18. על כמה וכמה אם מדובר בסמים קצת יותר קשים

תכלס אגיד לך ככה מאז שהייתי קטן הייתי נמנע מדברים כאלו כי ההורים שלי הזהירו אותי וכל מיני דברים שאתה מפחד שיקרה לך משהו וזה, אבל בתיכון עברתי תקופה קשה רצח והייתי באשפוז פסיכיאטרי ומלא חרא מטורף וב2018 אחרי כמעט התאבדות אני התחלתי לעשן קנאביס וזה הציל לי את החיים מהרוגע, זה נתן לי relief מהאבן בלב, לא רציתי להיכנס לזה, אבל בלית ברירה נכנסתי