תנו את שלכם
Lucid Dreams Righteous Robbery Legends I'll Be Fine Wishing Well Blood On My Jeans Moonlight Bad Boy RUN
לא חושב שאני מכיר 10 שירים שלו אבל השיר האחרון שלו עם קיד לרוי חזק
תכלס לא שמעתי את זה שיצא לו אחרי המוות Lucid Dreams Black N White All Girls Are The Same Lean with me Empty Maze Fast Hear Me Calling Robbery Make Believe בלי סדר ודי סתם שירים שאהבתי :/
NODER דווקא האלבום שאחרי המוות היה ממש טוב
טופ 5 כי אני לא מכיר מספיק Wasted Maze End of the road Im still flaws and sin אין סדר
השירים היחידים שחזרתי אליהם אחרי שמיעה ראשונה
Mike שכחתי לגמרי מBee Knees מהיותר טובים שם
לא שמעתי אותו הרבה זמן אז אני אתן מה שאני זוכר all girls are the same lean with me wishing well righteous robbery realer n realer empty fighting demons stay high lucid dreams
lean with me lucid dreams bandit black and white end of the road I'm still robbery all the girls are the same scared of love used to אחלה ראפר אהבתי ממש את גןדביי אנד גודרידנס אוחי אשמע את האחרון שלו
הייתה לי תקופה שרק התחלתי לשמוע מוזיקה שחרשתי אותו בטירוף מזמן לא שמעתי אותו באמת האשכול החזיר אותי קצת נראלי הוא בין הראפרים הראשונים ששמעתי
SAD MOONLIGHT REMEDY FOR BROKEN HEART KING HOPE JOCELYON FLORES CHANGES EVERYBODY DIES IN THEIR NIGHTMARE LOOK AT ME FALLING DOWN
לא אוהב יותר מדי אבל hate the other side שיר טיב
אהבתי את האחרון שיצא אבל בגלל תאגר