אני לא טיפוס של אולד סקול יותר מדי אבל שמעתי פיצ'רים של שניהם והתלהבתי המלצות איך להיכנס אליהם?
מיזה אנדרה?
thelastman Andrè 3000
KidCudi האמת שאף פעם לא שמעתי עליו ולא הכרתי אותו המוזיקה שלו טובה?<
נאס - תתחיל עם אילמטיק ו- איט וואז ריטן לגבי אנדרה, פשוט תתחיל לשמוע את הדיסקוגרפיה של אאוטקאסט (לא נחוץ סדר מסויים)
תכלס Southernplayalisticadillacmuzik הכי נגיש של אאוטקאסט אבל בגלל שאמרת שאתה פחות אוהב אולד סקול הייתי מתחיל עם סטאקוניה
Watswrong ליטרלי הכי פחות נגיש... זה האלבום הכי raw שלהם לפני שהם מצאו את הסאונד היחודי שלהם
thelastman אני באמת לא האדם לשאול אותו כי עדיין לא נכנסתי למוסיקה שלו באופן מלא אתה יכול לבקש המלצות ויתנו לך פה
thelastman כן מדהימה הדיסקוגרפיה של אאוטקאסט (צמד שלו ושל ביג בוי) מהטובות ביותר בהיפהופ
thelastman אאוטקאסט ראפר טופ 1 לא רואה אף אחד ממטר
להיכנס מהדלת האחורית מומלץ
kiasar123 כי אתה רגיל לסאונדים ייחודיים ומתקדמים, מי שגל בניינטיז או שאוהב בעיקר ראפ אולדסקול יהיה הרבה יותר קל להתחבר לאלבום הזה
אאוטקאסט שמע אקוומיניי נאס שמע אילמטיק (או שאם אתה רוצה משהו פחות אולדסקול אז לייף איז גוד או קינגז דזיס)
Watswrong פותח האשכול: "אני לא טיפוס של אולד סקול יותר מדי" ועזוב את זה שאני שומע בעיקר אולדסקול, ופחות התחברתי לאלבום הזה משאר האלבומים שלהם (הוא כן אלבום מעולה)
נאס תתחיל בנאסטרדמוס תעבור לאיי אמ ואם אהבת שמע גם סטריט
Godfather 2 מתוך אלה אלבומים טובים
מיגוס הראפר האהוב עליי
מוב דיפ ראפר אחד מהאהובים עליי טבה