אני ככל הנראה אקרא להם איך שהם רוצים אבל חד משמעית הם נחשבים למין שהם נולדו איתו
וואו זה דיון שלא ראינו
לא הם לא
אקרא להם איך שהם רוצים, לא אריב איתם על מה שיש להם בין הרגליים.
כנל לגבי מה ש ASSAF כתב
https://grid.co.il/d/1958-transgender-people
@NiggorColgate חנך תבחור
הם חד משמעית נחשבים למה שהם מרגישים שהם ואני עצוב בשבילך שהתעסוקה שלך זה לחשוב על מה אנשים ''נחשבים''
Solh אם אני מרגיש מיקרוגל אני מיקרוגל?
Solh תספיט
"אני ככל הנראה אקרא להם איך שהם רוצים"
למה זה מעסיק אנשים כלכך הרבה
Arad18 כי בערך כולם היום חסרי ביטחון לגביי המיניות שלהם כמו פותח האשכול הטיפש
עדיין לא נתקלתי בטרנס
איך שהם נולדנו זה מה שהם אין דבר כזה מה הם מרגישים
Papa ריל
לא מבין אנשים שלא מוכנים לקרוא לטראנס בצורה מסוימת מי ישמע בן אדם מעדיף שתקראו לו אתה במקום את מעבר לכבוד בסיסי לטרנסים אני מחשיב אותם למגדר שהם מרגישים שייכים אליו
Respector השוואה טיפשית
אגב גם אם בן אדם היה בא אליי ואומר לי שהוא מיקרוגל, הדבר האחרון שהיה מזיז לי זה אם להתייחס אליו כמיקרוגל באמת מצידי לפנות אליו בכינוי אפילו אני אקרא לו מיקרוש
לא מבין מה זה מזיז לך שיש אנשים שלא מרגישים שייכים למין שהם נולדו אליו
Respector אף אחד לא מרגיש מיקרוגל חוץ ממך יא טיפש בטח אתה מרגיש טיפש אה יא טיפש מעכשיו כולנו נקרא לך טיפש!!!!!!
Respector חחח מה אתה דפוק
Respector ריל יגואט
Respector @LOL_NEM היחידי פה שהינדל
Solh קצת בנושא. אני מרגיש שיש הרבה פחות כבוד לfurries כאילו מכיר המון כאלה שיהיו פתוחים לטרנסים וכו אבל כשזה מגיע לפוריס עדיין צוחקים עליהם
Solh נראה לי הוא התכוון שאם מישהו אומר על עצמו משהו, זה לא בהכרח אומר שזה נכון. אני יכול להגיד על עצמי שאני שחור כשאני בכלל לבן, זה הופך את זה לנכון? ואני לא מדבר על טרנסים בקשר לשם, אין כמעט לאף אחד בעיה לקרוא למישהו איך שהוא רוצה שיקראו לו
thebe
thebe אני סטרייט, סתם דיון שעיניין ואני מניח שאתה מאותם אנשים שקוראים להומופובים הומואים בארון
Cash_Carti מה זה פוריס
Cash_Carti מה זה הfurries האלה אני תמידמרואה תמילה הזו ולא מבין במה מדובר
Cash_Carti כי זה מצחיק
Respector כן קל אתה הומו
Respector אשכרה אתה מסתובב בעולם וקורא לעצמך ״ישר״ ואז לועג לאנשים שיקראו לעצמם מיקרוגל יא טיפש
Respector להומופובים באמת יש בעיה שהם מתכחשים אלייה
Respector אוי לא להעליב הומופובים זה כזה נורא!