אני כל כך שונא את קודאק
admin מעניין תתחת
שיר חמוד
לא מהסיבות של "אויי הוא נשמע כאילו הוא נרדם, אווווו הוא לא אומר כלום" האמת אני מתחיל להכנס יותר עמוק לכמה טראפרים (דנזל, קים, בייבי, מיגוס וטאגר בעיקר) אני פשוט לא יכול עם הקל של קודאק
admin קודאק יותר טוב מדנזל קורי אל תחפור הרבה יותר אגדי ממנו בפלורידה המקום ששניהם באו ממנו
admin תנסה ריסטארט אולי יעזור
RUNAWAY_ למה ככה
RUNAWAY_ דנזל קארי הוא ללא ספק הרפאר הכי טוב שהתפוצץ בחמש פלוס מינוס שנים האחרונות, הבנאדם אגדה, משאיר אבק לרוב התעשייה ואם הוא ימשיך ככה הוא יכול להגיע ולהיות מישהו ברמה של קנדריק, בעוד שלשאר ברשימה (חוץ מטאגר ואולי אולי אולי גם קים) אין עתיד גדול מידי
RUNAWAY_ שמע גם אני מעדיף את דנזל הגיוני לחשוב ככה דנזל טראפר מדהים
Nights יש לי קודם כל להנדל את הקול של דני בראון
Ramon_Malone כי קודאק ראפר הרבה יותר פופולארי שכל ילד שמנסה להיות ראפר מצליח בפלורידה מושפע מהסגנון שלו, ויש לו סגנון הרבה יותר אותנטי שמייצג את הרחובות
admin לא
Erancohen אי אפשר להתווכח על טעם, אובייקטיבית קודאק יותר מצליח ויותר אנשים מתחברים אליו.
אני מעדיף תראפ של קודאק והוא יותר זורם לי באוזן, דנזל hit or miss בשבילי יש שירים שאני אוהב ויש שירים שנשמע מעפן, אבל לא מרגיש שהוא אותנטי כמו קודאק
אחלה קודאק שבעולם שרק יצליח ויפרוץ יותר ממה שעכשיו ביחד עם 22gz שחתום אצלו
דיי לשנוא את קודאק בגלל הקול שלו חתיכת בכיינים
Zehavi רק אחד אמר את זה יא אידיוט
Zehavi הקול שלו זה אחד הדברים הטובים שקשורים אליו
Nowhere2go בסדר אני מספר את זה לשאר העולם
Zehavi אתה מטיף למקהלה
RUNAWAY_ מת גם אני אוהב את זה, כאילו כל קול שהוא אובייקטיבית מוזר ויענו גרוע אני מת עליו גאן, דני בראון, תאגר ועוד כמה אני מת עליהם
מטורף🥺
מרגש כרגיל