בדור של פעם אני מניח שזה היה שוג נייט או ביג L אבל היום בתעשייה מי נחשב השוג נייט? מבחינת גאנג וכאלה לא כח בתעשייה
למה ביג L היה מסוכן? חשבתי הוא ילד טוב
ronen ראיתי ראיון נראלי שמאז מדבר על ביג L שהוא היה פסיכופת וכאלה אולי אני טועה
פעם זה היה ג'יי פרינס, שוג נייט ובירדמן
עכשיו אין לי מושג לא נראה לי שיש אחד כזה פרדו סנטנה כשהוא היה חי
RUNAWAY_ מי זה מאיזה כנופייה הוא מי עכשיו הכי מחזיק?
SniperGangZoe696 הוא זקן, מהמייסדים של הראפ ויש לו 2 בנים עכשיו שגם כן נכנסים לביפים ומקבלים גב ממנו
בשנות התשעים הוא תפס מלא גופות ועד היום כשהוא מאיים על מישהו בד"כ מפחדים ממנו והוא מקבל מה שהוא רוצה
לא מזמן הוא נכנס לביף עם יאנגבוי זל
האישה הכי מסוכן?
RUNAWAY_ על מה הביף עם יאנגבוי בקצרה
“It Was A Disconnect … We Agreed To Disagree. It’s All Good Moving Forward.”
זה ג'יי פרינס אמר לפני שבועיים על הביף ביניהם זל הם עזבו את זה, כנראה יאנגבוי בעצמו לא פראייר
מאק הומי האיש והבנדנה
אלה שמסוכנים וגם עושים מלא רעש בסוף מתים, כמו קינג וון שקראו לו הגרים ריפר, אף אחד לא באמת מסוכן
RUNAWAY_ אחי אתה טועה ומטעה מה זאת אומרת לא מסוכנים? וון ירה ב5 6 אנשים לפחות כולל מתים וזה רק מה שידוע לי לפחות (בטח יוסי יכול להוסיף פה כמה מקרים) זה שמישהו מדבר הרבה acting up לא אומר שהוא לא מסוכן כל אחד יכול לירות וכל אחד יכול למות בכל מקום אף אחד בסצנה לא untouchable הם לא סמיון מוגילביץ או טוטו ריינה
RUNAWAY_ קינג מת כי הוא התעסק עם קוואנדו אמן של יאנגבוי
אנטוני פנטנו
admin ילד אובססיה לפנטנו ונייט
לוג'יק הזה מרפרפ במהירויות אי אפשר לעצור אותו רוצח את כל המאמבל ראפרים
סתם אבל מה מסוכן באל הוא היה גאון אחושרמוטה אבל לא בחור של רחוב. שוג כן, היו המון היטמאנס לדת' רואו זה מה שקורה שיש להם הכנסה של מאות מיליוני דולרים
kasp_omat שוג בעצמו פירק במכות מלא אנשים בתקופה ההיא אבל זה לא החזיק ואפילו הוא נהיה עלוב החיים אחרי כמה שנים
@RUNAWAY_ כל עוד הוא ברמה 666
בירדמן, שוג, אנשים כמו מאסטר פי בעיקר אנשים שהסתובבו עם ראפרים סוחרי סמים וזה
RapIsPac ☠️☠️☠️
Sweatshirt3k כה ההתנסחות שלי לא הייתה טובה, התכוונתי שאף אחד לא איזה סופרמן בלתי פגיע