הייתי בהייפ רצח למשחק אבל שיחקתי 20 שעות וזה משעמם בטירוף. קודם כל אנלא מבין את העלילה בשיט, המשחקיות די חרא והדמות של V חסרת כל רגש. מה שכן העולם נראה מדהים בטירוף מה דעתכם?
סיימתי את כל המשחק + כל הסייד וכל הסופים 100+ שעות מה אתה חופר
BlueFrozen תגיד לי שהעלילה מסובכת רצח ואנלא סתם מטומטם
RapIsPac בוכה מסובך אבל מבינים כזה לאורך המשחק זה מסתדר, סיפור מעולה אני לא משחק משחקים כאלו בדרך כלל, אבל אתה צודק העיר מלאה בכלום הכל נעול, אי אפשר להמר למרות שיש משימה שאתה הולך לקזינו? אי אפשר לשנות את הדמות בכלל - שחשבתי שזה אמור להיות חלק גדול מהמשחק אבל הדבר הכי כיפי בו הוא לצלם ולראות את העולם בזה זה באמת הצליח
RapIsPac כן היא די מורכבת
הפסקתי אחרי 5 שעות בערך, עולם מדהים ומפורט, העלילה דווקא אחלה (לפחות עד החלק ששיחקתי), אבל היו לי מלא באגים והגיימפליי לא היה משהו בכלל צריך לחכות שיעשו עדכון למשחק כדי שאחזור אליו
ElbGo עשו עדכון די גדול (1.1) לפני יומיים כשאני שיחקתי לא ראיתי באגים
RapIsPac הפסקתי לפני איזה חודש + הורדתי פרוץ, שאין בו עדכונים
ElbGo אחי מוכרים משתמשים ב-20 שקל באיביי, אני קניתי אחד ומשחק בלי בעיה
מה עלילה מורכבת? כולה MERC שבאחד במשימות שלו כמו טמבל דחף צ'יפ למוח ויש לו עוד מישהו שחי איתו והוא צריך למצוא דרך להוציא את הצ'יפ לפני שהוא ימות מזה
BlueFrozen יש מלא דמויות אני כבר לא עוקב האמת ש-The Witcher 3 היה בין המשחקים הטובים ששיחקתי והעברתי בו 400+ שעות בקלות, אולי גם זה יגדל עליי
BlueFrozen תאמת עלילה לא מאוד מורכבת המשחק היחידי שבאמת הסתבכתי עם העלילה היה horizon zero dawn
RapIsPac אין הרבה דמויות..
BlueFrozen יש מלא דמויות אני כבר צריך לשמור מחברת עם כל הדמויות ופתאום קפץ לי איזה יפני וזורק שמות של אנשים כמו חראבוקו אחי מה נסגר
RapIsPac הורדתי איזה שבוע אחרי שהמשחק יצא, אז לא מכרו כלום באיביי
ElbGo תקנה עכשיו אם אתה רוצה
RapIsPac המשחק יצא בIGG שזה אומר שהוא חשוף לגמרי לפריצות וכנראה כבר יצאה פריצה לעדכון האחרון שדיברת עליו אז אם אתה לא מעוניין לתמוך במפתחים או משהו כזה אני לא רואה סיבה לא לפרוץ
RapIsPac לא יודע אחי אני רגיל לראות סדרות \ לקרוא אז אני רגיל לזכור שמות, בהתחלה גם הייתי מסתבך בזה, אבל היום אני רואה משהו NARRATIVE אני כבר זוכר את השם של הדמות מהפעם הראשונה
שתי המשחקים הראשונים שלי היו GOW 4 ו-RDR 2 אז חוץ מהוויצ'אר אני לא חושב שיש משחק שיוכל לספק אותי
משחק תחת
Nowhere2go