JUNGLE BOY INNER GAME - WAKE UP CALL TO MY MALE FRIENDS
אין פה חומר חדש או מהפכני , בסך הכל קריאה טובה וקריאת השכמה לכם חברי הגברים.
אנחנו חיים בעולם מודרני ששואף לשוויון זכויות, נשים כבר לא חלשות כמו שהיו בעבר
והמונח "אישה חזקה" כבר לא דמיוני בכלל , הנשים נהיות פחות ופחות תלויות בגברים , ויותר
ויותר עצמאיות.
אין בכך שום דבר רע , אנחנו חיים בתקופה מודרנית ואלה ההשלכות של עולם מודרני , ההבדלים
הגדולים ביותר מתרחשים היום בעולם החיזור לעומת זאת.
המגנים שמקיפים את הנשים של היום חזקים מ בעבר , הנשים של היום חזקות יותר מ בעבר , והיום
כדי להשיג את הנשים שאתה חושק בהם , בלי שיהיה להן אינטרס כלשהו כלפיך(כלכלי למשל) , אתה צריך להפגין דווקא את אותם תכונות שלפני מאות אלפי שנים אי אפשר היה לשרוד בלעדיהם.
היום יותר ויותר אנחנו עדים לתופעה של "גברים" מאוד נשיים בלשון המעטה , כיום יש יותר ויותר גברים כאלה מ בעבר מכיוון שאם בעבר הגבר היה דואג להכל , ותפקידה של האישה , נו אתם כבר יודעים,
היום המצב איננו מוזר כאשר האישה היא המפרנסת והגבר הוא זה שנשאר בבית עם הילדים.
כיום אני מוצא שיותר קשה להתחבר לגבריות שלנו מכיוון שאיננו שורדים , ואין איום מתמיד על חיינו (לא נכון לגבי כל מקום אגב..)
הצלחה עם נשים כיום
כדי להצליח עם נשים כיום , אתה חייב להתחבר לאותה גבריות שאפיינה גברים בעבר.
אחד הדברים שהכי קשה לגברים לעשות כיום הוא לגשת לנשים שהם לא מכירים, זה נתפס בעיניהם
כדבר שהוא לא "בשגרה" , איננו חלק מהנורמה החברתית , ומעבר לזה , גם אם הם יגשו , הם מפחדים להידחות , הרי זה כל כך לא נעים , ומפדח.
אבל אני מריח כאן מניע נסתר , מניע ה"נוחות"
לא נוח לי
לא נוח לי לגשת אליה , לא נוח לי ללכת ברגל .. חם בחוץ , אני מעדיף להישאר בבית בצל , לא נוח לי להתמודד עם חוסר הביטחון שלי!
במידה ואין לך חרדות חברתיות של ממש (כאלה שאתה צריך לקחת כדורים כדי להתגבר עליהם) , אתה בעצם תוצר של החברה כפי שהיא נראת כיום.
הזנחת את הגבריות שלך , והתחלת לחשוב כמו אישה , בזמן שהיא התחילה לחשוב כמו גבר, ובכך אתה תורם להכחדת המין שלך , אני מקווה שאתה מרוצה.. JUST KIDDING
טבע
קחו כמה חברים טובים וצאו איתם לטבע , שארו שם כמה ימים אם אפשר , קחו אוהלים , תלכו קצת מכות , תדבר על גבריות , ותהיו גברים.
כשאתה בטבע האינסטינקטים הטבעיים שלך נכנסים אוטומטית לפעולה , ושים לב , שכשאתה לוקח בחורה איתך לטבע , האינסטינקטים האוטומטיים שלה גם נכנסים לפעולה , מי שהייתה סלקטורית קשוחה בכניסה למועדון בת"א , כבר לא תיהיה כזאת בחייק הטבע , כשהיא תצטרך יד לרדת מאיזה אבן,או כשתיכנס לה אבן לנעל.
תפסיק לבכות
תפסיק להתלונן , ותתחיל להיות מעשי , זה מה שיעשה את השינוי הגדול ביותר בגיים שלך ובחיים שלך, אתה רואה משהו שלא מוצא חן בעיניך ? תשנה אותו
לא נוח לך עם משהו ? תתמודד איתו
אתה רוצה משהו שאין לך בחיים? תשיג אותו!
תחביבים
לעשות סוג כלשהו של פעילות ספורטיבית זה חובה .
פעילות ספורטיבית תורמת לעיצוב הגוף , להעלאת הביטחון העצמי , ולהורדת השדיים הגבריים.
חדר כושר , טניס , כדורגל , כדורסל , טיולים בטבע , טיפוס על קירות , פארקור , כל דבר שבו אתה מתמודד כנגד עצמך , או כנגד יריב , ועושה משהו שמוציא אותך מאזור הנוחות שלך , יתרום רבות לביטחון העצמי שלך ולהפיכת לגבר אמיתי.
מוזיקה
העולם הפנימי שלך הוא דבר חשוב , אתה חייב לדעת למצוא את האיזון בין הטירוף שהוצג למעלה , לרוגע פנימי , אחד הדרכים להתחבר לעולם הפנימי שלך היא מוזיקה , מוזיקה טובה ומרגיעה .
ולעומת זאת לפני שאתה יוצא לערב מהנה , אחת הדרכים הטובות ביותר להיכנס למצב רוח של צייד היא מוזיקה שמריצה לך את הדם ונותנת לך אדרנלין .
ביטחון בדיבור ובקו המחשבה
אני מפנה אותך לסרטון שמדגים את הדברים האלה בצורה מצויינת , תרגיש איך אותו כתב הרגיש (כמעט בכה) , כאשר טום קרוז שאל אותו שוב ושוב , למה הוא עשה את מה שהוא עשה?
זה הכח של ביטחון בדיבור ובקו המחשבה , ביטחון כל כך חזק שיכול לגרום גם לאדם בוגר לבכות כמו ילד קטן.
טנטרה + Sex God Method
למה כמה שיותר תנוחות ותרגילים , ושלב אותם עם מה שתקרא בספר , אתה תיהיה מכונת סקס.
אחיי הגברים , לא סתם אנחנו קוראים אחד לשני "גבר" , זה מסמל בשבילנו משהו , הגיע הזמן להתחבר לגבריות שלנו , ולשפר את הגיים שלנו , לא על ידי טכניקות וטריקים(אין בהם שום דבר רע) , אלא קודם כל על ידי כך שנאפשר לעצמנו להיות גברים במלוא מובן המילה , כשניהיה כאלה באמת , הנשים כבר יגיעו.
הדיווח שטח שלי למי שלא יצליח לראות בעתיד:
https://grid.co.il/d/2974/65