כמה חרשתי על האלבום הזה. אלכס טרנר החיה את הרוקסטאריות וגדל מילד טיפשעשרה מכוער לסמל מין תוך 5 שנים
RapIsPac מה שיפה לציין לגביו זה כמה ביישן הוא היה ושהוא לא רצה להיות הסולן שלהם בכלל
RapIsPac לא יודע אם הכי טוב שלהם, אבל האלבום המושלם הראשון ששמעתי בחיי כל האלבום בלי פספוס אחד, ברור שיש שירים שהם לא ואוו אבל גם הם לגמרי שמיעים ופעם ב גם כיף להאזין להם.
טרנר בהחלט חתיך
leeyam נכון הוא בכלל רצה להיות אצל הסטרוקס
leeyam מעבר לזה שזה אלבום מושלם, יש פה וויב שאני ממש מתחבר אליו. אלכס טרנר מביא פה שירים מגניבים כמו R U Mine ואחרי זה דברים יותר שקטים כמו No 1 Party Anthem. את שניהם הוא מגיש מעולה, ונכנס ממש טוב לדמות של הרוקסטאר
ממש קשה לי איתם כל השירים שלהם נשמעים לי אותו דבר
ShortieNoMass אפשר להגיד את זה על הדברים היותר ראשונים שלהם אבל לא על AM. יש בו שילוב של דברים רועשים ושקטים יותר
ShortieNoMass למען האמת כל אלבום שלהם ממש שונה אחד מהשני, בכל אחד הסאונד משתנה בהדרגה. נסי לשמוע את האלבום הזה ואז את האלבום הראשון, שינוי מהותי.
RapIsPac כן, אני חושב גם שסידור השירים ממש טוב, לגמרי מביא כאן את דמות הרוקסטאר בענק אבל והחזיר את זה לתודעה ולמיינסטרים אחרי שנים שזה לא היה, זה לא האמבאג אבל זה בהחלט אלבום מעולה
RapIsPac גם על הדברים הראשונים, זה ממש אבל ממש לא מדויק, וריסטלים בטירוף בכל אלבום והכי מיוחדים שהיו בשנים האלו בז'אנר הזה
RapIsPac דווקא האלבום הזה זה האלבום הכי פחות אהוב עלי
RapIsPac כן יש להם איפשהוא שירים שנשמעים אותו דבר וגם קצת ב am, אבל באוברול כמעט כל אלבום מלא בשירים שונים
RapIsPac על מה אתה מדבר אחי
לא יודע אם הכי טוב לא שמעתי את שאר האלבומים מספיק אבל ללא ספק אלבום מעולה, יש פה וויב ממש מגניב וכיפי. יש הרבה הייט לאלבום מסיבה כולשהי
leeyam שמעת Submarine?
RapIsPac כן
RapIsPac שמעת את הלאסט שאדו פאפטס?
leeyam מה דעתך? חולה על האלבום הזה שמעתי כמה שירים של לאסט שאדו פאפטס ואהבתי, מה לשמוע שלהם?
RapIsPac אלבום מיוחד, ראית את הסרט? אני לא ראיתי אבל ראיתי קטעים ויודע שזה עובד ממש טוב עם הסרט תשמע את האלבום האחרון של הלאסט שאדו פאפטס, לא זוכר אותו ככ תאמת אבל זוכר אותו לחיוב, ממשיך עם וויב מאוד דומה ואני ממש אוהב את הסגנון שלהם
RapIsPac וואלה לאדעת מה שמעת אבל אם אתה רוצה להיכנס אליהם הייתי אומרת תשמע תלהיטים כמה פעמים ואז תעבור לאלבומים אלה כמה שירים שלהם שאני אוהבת שלא מופיעים בpreview של ספוטיפיי אם מעניין אותך לשמוע משהו שנחשב "פחות מוכר"
leeyam מת גם אני ראיתי קטעים מהסרט (שהיו חמודים) אבל העלילה נראת לי ל-teenagers ופחות מדברת אליי
אשמע את לאסט שאדו פאפטס ואעדכן
leeyam האלבומים שלהם קצת קשים להבנה בהתחלה עדיף להתחיל עם להיטים לדעתי
RapIsPac כן גם אותיזה לא עניין ככ לראות את כל הסרט
RapIsPac תנסה מקסימום לא ידבר אלייך
יש שם שירים כאלה גואטיים שזה לא משנה כמה ישנאו עליהם זה יעמוד לנצח Do I wanna know Wanna be yours וכו