תראו אני יתחיל אומן אהוב- טונה וטרוויס אומן שנוא- רון נשר וליל פאמפ אומן שבהתחלה שנאת ואחכ אהבת - זה קורה לי בעיקר עם שירים ולא עם אומנים אומן אוברייטד-פופ סמוק ונורוז אנדרייטד- חן פורתי ודון טוליבר ננח קלאסי יכול לחיות בלעדיו- ליל בייבי רון נשר Goat- טונה ונצי וטרוויס וקנדריק
RUNAWAY_ לא הבנתי
דיי עניתי על 2 כאלו כבר חחחח
אני רוצה לראות את העולם שבו נורוז אוברייטד.
טוב לוקץ' שונא את ג'י קול, אוהב את פלד וחושב שקנדריק אוברייטד
admin זה התחיל טוב והתדרדר
admin דמיינו לאהוב את פלד
admin מביך
אמן אהוב - קניה וקנדריק אומן שנוא - ליל פיפ קיד קאדי מאוד גדל עליי אבל שמעתי רק את KSG וmotm 1,2,3 טראוויס פופ סמוק וליל פיפ אובר Ka וblu אנדרייטד
קניה הוא הגואט
אהוב-קנדריק, מרווין הומוסאקסואל ואנדרה 3000 שנוא-קארטי ואמינם גדל-פיוצ'ר אובר-דה וויקנד אנדר-הדג נחש ועזבו את זה שאנדרה טופ 1, ביג בוי טופ 5
לא שונא יותר מידי כל מי שאני לא אוהב אוטומטית נכנסת לקטוגריית האוברייטד
אומן אהוב- דרייק אומן שנוא- פושה טי אומן שבהתחלה שנאת ואחכ אהבת - דרייק אומן אוברייטד-קנייה ווסט אנדרייטד- פארטינקסטדור יכול לחיות בלעדיו- אני Goat- דרייק
Cash_Carti למה אתה שונא את פוש?
Cash_Carti כן זה טרול
ElbGo מת איזה מטומטם אני רק עכשיו הבנתי
אהוב- דום/גאן שנוא- קיד לארוי ימח שמו וזכרו גדל עליי- פגי אוברייטד- ג'וס, אמינם, קול, ליל עוזי אנדרייטד- ka, A-F-R-O, deacon the villian, mach hommy, billy woods הגואט- אנדרה/בלאק תאוט
מה עשית נייט
Nights אני מתעב את הבנאדם מאז שהוא שם את השיר "בולבול ממוצע" כפרסומת ביוטיוב ואחותי בת החמש ראתה אותו
admin חחח, שמעה איכות בגיל קטן מדי
admin בטח כי יש לך פחות מממוצע
admin שים אפשרות של חסימת תוכן כזה אבל זה עדיין עדיף מלשים לאח שלי הקטן דת גריפס ולראות את הקאבר של הבולבול הלא מצונזר