אני חושב שזה קצת צביעות להגיד על עצמך שאתה איכותי אבל אני מאמין שכל אחד עם מודעות עצמית באמת יכול להעיד את זה על עצמו. אישית אני חושב שכן
לא אחי אני פאקינג טראש
RUNAWAY_ מחזק
הכי איכותי בעולם
Kafri אתה שומע הביטלס?
RUNAWAY_ אז לא הכי
10/10 Would bang for sure
איך אתה מגדיר בן אדם איכותי?
Erancohen שומע מוזיקה טובה, אוהב סרטים וסדרות איכותיות.. לא מתנהג כמו ערס מסריח.. בן אדם משכיל, ועם ידע כללי נרחב, שלפחות קרא שלושה ספרים/רומנים
thelastman אני ערס מסריח ששומע דאסט וקראתי גג 2 ספרים
thelastman טוב אחי יש מלא אנשים שעונים על כל ההגדרה שלך ועדיין הייתי מגדיר אותם אנשים לא איכותיים כי הם חסרי אופי והומור ולמרות כל זה הם אנשים לא מעניינים עם זאת מכיר הרבה אנשים שלא עונים על קריטריון אחד פה והייתי מגדיר אותם איכותיים
thelastman איכות יכולה לבוא במלא צורות וזה נושא די סובייקטיבי בכללי, נתת פה הגדרה די שטחית וסטריאוטיפית
אני חושב שזה דיון ממש מוזר מת
thelastman שומע מוזיקה טובה, אוהב סרטים וסדרות איכותיות.. לא מתנהג כמו ערס מסריח.. בן אדם משכיל, ועם ידע כללי נרחב, שלפחות קרא שלושה ספרים/רומנים
Nowhere2go
thelastman מה זה שלושה רומנים☠️
כן אחי אשתי זכתה
anonymous1 בוכה
כן אני גם די אנדרייטד הייתי אומר
לשמוע מוזיקה איכותית , לבוש והשכלה =/ איכות
Erancohen נכון
@Z_SILVERMAN תסביר להם מה זה איכותי
האמת ציפיתי לראות פה אנשים איכותיים איכזבתם. למרות שאני יכול לתפוס מ@RapIsPac ו@God וגם מ@Nowhere2go אנשים איכותיים
thelastman ריל
thelastman אתה בן אדם הזוי
thelastman תודה אחי יאללה אני צריך עוד אנשים שירימו לי
Nowhere2go וגם שציינתי את זה
thelastman האמת ציפיתי לראות פה אנשים איכותיים איכזבתם. למרות שאני יכול לתפוס מ@RapIsPac ו@God וגם מ@Nowhere2go
thelastman לאדע אחי יש פה גם וגם ולא חסר כאן אנשים מעניינים וחכמים שיש להם המון מה להציע. אני אישית חושב שאולי אתה קצת סגור לזה אם אתה לא רואה את זה
אחי מה לפי מה שרואים כאן אי אפשר לקבוע וגם אדם לא יכול להגיד על עצמו אם הוא איכותי או לא
Papa טוב מורטי עם באנג
סתם אחי אני זבל אשפתות
Solh פיו גם אתה? בוא נקים את ZEVEL RECORDS וננקום באיכותיים על זה שאנחנו לא כמוהם..