כעיקרון אני מתכנן להתקעקע בכל הגוף, כרגע יש לי רק אחד חושב על לעשות סליב שלם, כי חיים רק פעם אחת הייתם מקעקעים את עצמכם במקומות לא שגרתיים או קעקועים דומיננטיים?
BlueFrozen באיזה גיל עשית?
BlueFrozen אחלה
אין לי בעיה להתקעקע אבל אני מאוד נגד "טוב אני 'חייב' לעשות קעקוע אז בוא נראה מה יש' כאילו רק אם ממש בא לך את הרעיון של הקעקוע הזה
admin ברור שלא כופים על מישהו קעקוע, שואל באופן כללי אם מישהו היה מוכן להיות ככה כל החיים
לא לא אוהב קעקועים אם יעשה אי פעם זה יהיה איזה משהו מזערי
כן ירדן תעשה כמה שיותר פאק איט
TheStinger אני הזהרתי את כולם ב2019 שהולך להגיע סוף העולם בקרוב
אני עכשיו בתהליכים של חצי שרוול והיה אמור להיות לי סשן שבוע הבא שכנראה יתבטל כי הממשלה המפגרת שלנו מאריכה את הסגר מאמין שכשאסיים עם היד אקח הפסקה ובשלב מסוים אתחיל עם רגליים
TheStinger כמה עלה חצי סליב?
אם יבוא לי רעיון ממש טוב שאני באמת יהיה בטוח שאני ירצה כל החיים, ממש לא חם על אחד
BlueFrozen זה חצי סליב פאצ'ים שאחרי זה נמלא את הרווחים באיזה סשן אחד אז תחשוב על זה ככמה סשנים וכמה קעקועים הקעקוע הראשון עלה 1400 עשיתי אותו לפני שנה וחצי, השני עלה 2000 עשיתי לפני חודשיים ומאז אני מנסה להריץ סשנים, השלישי שהיינו אמורים לעשות יעלה בין 800-1000 מאמין שהכל כולל יצא לי באיזור 6 אלף
כן אחי הולך לקעקע את השם של האחת שלי..
Z_SILVERMAN
לא נראה לי זה מחרמן בסקס שיש לך את מאסטר ספילנטר על התחת
אני בעצמי בחיים לא אתקעקע לא אכפת לי קעקועים על בנות
Homeboy שאטאאוט @ShortieNoMass
TheStinger מחיר טיפה יקר לחצי סליב לא? הייתי בטוח סליב שלם זה בערך 7-8
BlueFrozen זה מיקרו ריאליזם אז כל סשן זה כמה שעות טובות, טיפה באסה אבל זה לכל החיים אני לא מתכוון להתקמצן היא לוקחת לי 400 לשעה
סקסי אש כל עוד ישלך גוף טוב
זרקתי 7.5 אלף על קעקועים כבר אלוהים ישמור
TheStinger צלם
מתכנן להשלים את כל היד העליונה שלי עד הכתף באייקונים של דמויות מפופ קולצ'ר כמו ג'ייסון וורהיס, אליאן ופרדטור, קיד בו, פיין, כל מיני אימוג'יז, הכל יהיה צבוע ונראה כמו מה שפרסמתי למעלה עם האייקון חייזר צהוב
BlueFrozen בהצלחה עם לשמור על הצבע שיראה נורמלי